loading
close
SON DAKİKALAR

Celal Çelik'ten 'Kavala ve Kaftancıoğlu' açıklaması: Meydan okumanın farkında mısınız?

Celal Çelik'ten 'Kavala ve Kaftancıoğlu' açıklaması: Meydan okumanın farkında mısınız?
Tarih: 22.01.2021 - 18:02
Kategori: Siyaset

CHP'nin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Osman Kavala'nın Gezi davasında beraat kararının bozulması ve Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili yeni bir iddianame hazırlanmasını "Paralel yapı diyorlardı ya, onlardan öğrendikleri taktiklerle mesaj veriyorlar gibi" dedi....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Canan Kaftancıoğlu hakkında yeni iddianame hazırlanması ve Gezi davasında beraat kararlarının bozulması hakkında "Meydan okumanın farkında mısınız?" dedi.

Çelik, bugünkü yargı kararlarının Enis Berberoğlu hakkında Anayasa Mahkemesi'nin verdiği 'hak ihlali' kararının ardından yapılan bir hamle olduğunu kaydetti.

Celal Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:
"Meydan okumanın farkında mısınız? Anayasa Mahkemesinin Enis Berberoğlu kararından sonra hemencecik verilen karşılık: 1- Osman Kavala Beraat kararının bozulması, 2- Canan Kaftancıoğlu hakkında (düzmece) yeni iddianame. Derin yargı... Yorumu siz yapın. Bu düzen değişmeli.

Paralel yapı diyorlardı ya, onlardan öğrendikleri taktiklerle mesaj veriyorlar gibi. Adeta paralel yargı. Bir de Adalet reformundan bahsediyorlar! Samimiyseniz yapın gereğini. Çözüm basit. Hoşunuza gitmeyen kararları veren hakim-savcıları nasıl elimine ettiyseniz..."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları