loading
close
SON DAKİKALAR

Cem ve Ahu'ya Çirkin Oyun

Cem ve Ahu'ya Çirkin Oyun
Tarih: 28.03.2012 - 13:40
Kategori: Medya

İnternet son günlerin en bomba evliliğiyle de çalkalanırken oyun siteleri boş durmuyor...

Oyun sitelerinden biri "Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu Gizli Öpüşme" isminde bir oyun yaptı. Sitede oyunun açıklaması olarak şunlar yazıldı:

"Son günlerde sıkça gündeme gelen konulardan birisi de şüphesiz ki Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu aşkı olmuştur. Tabii bu konunun bu kadar gündem olmasının sebebi Cem Yılmaz'ın popüler olması kadar 7 yıllık sevgilisi ve sürekli küsüp barışmalarına rağmen, evlilik kararı almaları ve tekrar ayrılmaları da etkili. Herkes Cem Yılmaz'ın Cansu Dere ile tekrar barışıp evleneceğini düşünürken birden bire Ahu Yağtu sürprizi gündeme bomba gibi düştü. Cem Yılmaz'ın bu ani kararının arkasında bir de sürpriz bebek olduğunu unutmamak gerek.

Biz de Oyun 99 ekibi olarak bu gündem yaratan konu karşısında kayıtsız kalmadık ve konuyu kendi üslubumuzla işlemek istedik. Oyunumuz da Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, Cansu Dere'ye görünmeden öpüşmeye çalışıyor. Ancak bu hiç de kolay olmayacak. Cansu Dere ikilinin aşkını bozmak için elini kana bile bulayabilir"

Oyunda Neler Var?

Üç seviyeden oluşan oyunun ilk seviyesi sokakta geçiyor. İkinci seviyede ise bar sahneleri var. Son seviye nikâh salonunun önünde geçiyor. Oyunu oynayanlar eğer bu seviyeyi de Cansu Dere'ye yakalanmadan geçerse oyunun sonunda, bir sürpriz oluyor.

Sitede Yalan Dünya'daki Orçun üzerine, Can Bonomo üzerine de oyunlar bulunuyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları