loading
close
SON DAKİKALAR

'Cemevlerine din uzmanları karar verir' diyen AKP'li Göksu'nun seçimlerden önce 'cemevi' vaadi ortaya çıktı

'Cemevlerine din uzmanları karar verir' diyen AKP'li Göksu'nun seçimlerden önce 'cemevi' vaadi ortaya çıktı
Tarih: 18.01.2020 - 13:29
Kategori: Gündem

İBB Meclisi'nde cemevlerinin ibadethane sayılması ile ilgili teklifi MHP ile birlikte reddeden AKP’nin meclis grup başkanı Tevfik Göksu’nun 31 Mart seçimlerinden önce cemevi yapmayı vadettiği görüntüler yayımlandı.

İBB meclisinde cemevlerinin ibadethane sayılması ile ilgili teklifi MHP ile birlikte reddeden AKP’nin meclis grup başkanı Tevfik Göksu’nun yerel seçimlerde cemevlerine yönelik vaad verdiği ortaya çıktı.

31 Mart seçimleri sırasında yaptığı bir mitingde konuşan Göksu, Esenler'de kendisinden cemevi için yer istendiğini belirterek, "Arkadaşların benden istedikleri sadece cemevi yeri verilmesiydi. Ben de dedim ki arkadaşlara 'Ben sizi 10 yıl beklettim bugün size sadece yer vermek olmaz ben cemevini yapıp vereceğim' dedim" ifadelerini kullanıyor. 

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, sosyal medya hesabından Tevfik Göksu'nun ortaya çıkanlar görüntüleriyle ilgili  "Seçimlerden önce AKP'li malum şahıs cemevi yapacağını vaat ediyor! Aynı şahıs son İBB meclis toplantısında "cemevi meclisin işi değil" diyor!" ifadelerini paylaştı. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları