loading
close
SON DAKİKALAR

Ceren Özdemir öldürülmeseydi bugün 21. yaşını kutlayacaktı

Ceren Özdemir öldürülmeseydi bugün 21. yaşını kutlayacaktı
Tarih: 06.12.2019 - 15:35
Kategori: Gündem

Ordu'da Özgür Arduç isimli kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir, bugün 21 yaşına girdi.

Ordu'da cezaevinden firar eden Özgür Arduç tarafından 3 Aralık Salı  günü evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in yaşasaydı bugün 21. yaşını kutlayacaktı.

Özdemir için sosyal medyada binlerce kişi #iyikidoğdunceren etketiyle doğum günü mesajı paylaştı. 

Ceren Özdemir, doğum gününde Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'ndeki mezarı başında da anıldı. Ceren'in annesi Gülfer, babası Yılmaz ve ablası Gizem Özdemir ile çok sayıda arkadaşı, Ceren Özdemir'in mezarına çiçek bıraktı. Anmada anne Gülfer Özdemir, "Yavrum, katil seni mi seçti? Senin yerinde keşke ben olsaydım. Yavrum sen kimseyi kırmazdın, nasıl kıydılar sana? Canım kızım sensiz ben ne yaparım?" diyerek feryat etti.

Seyit Torun'dan aileye taziye ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da bugün Ceren Özdemir'in ailesini evinde ziyaret ederek acılı aileye baş sağlığı diledi. Torun burada yaptığı açıklamada, "İçimiz yanıyor. Hayatının baharında psikopat bir saldırganın saldırısı sonucu hayatını kaybetti. İnsanlık kaybetti. Hukuk sisteminde de sürecin yönetilmesinde de eksiklikler var. Umarım böyle bir şeyi bir daha yaşamayız. Bundan sonra böyle acılar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekir. Sürecin takipçisi olacağız. Onu unutmayacağız, unutturmayacağız. Herkesin evladı var, herkes bu acıyı yüreğinde hissetti" dedi. Torun daha sonra Ceren Özdemir'in mezarını ziyaret etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları