loading
close
SON DAKİKALAR

Ceset parçalarını katırla taşımışlar

Ceset parçalarını katırla taşımışlar
Tarih: 12.02.2012 - 03:50
Kategori: Yerel

Karısı tarafından terk edilen adam, eşinin yakınları tarafından tabancayla öldürüldükten sonra cesedi parçalanarak katıra yüklenmiş ve araziye gömülmüş

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde geçen yıl ortadan kaybolan Şener Adalı’nın (32) kendisini terk eden eşi Hanım Adalı (28) ve 3 yakını tarafından tabanca ile öldürüldükten sonra cesedinin parçalanıp araziye gömüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin sorgusu sürüyor

Çınarcık’a bağlı Şenköy’de oturan Hanım ve Şener Adalı çiftinin mutlu evliliği selde 6 aylık bebeklerin ölümüyle kabusa döndü. Çiftin arası açılırken, Hanım Adalı kızı Duygu’yu bırakarak babası Cemal Yurt’un evine döndü. Ardından da eşi Şener’in kendisini dövdüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Adalı’nın, eşinin evi terk etmesinden bir ay sonra, 150 bin lira değerindeki 21 büyükbaş hayvanı çalındı. 

Hırsızlık olayından evi terk eden eşi Hanım Adalı’yı sorumlu tutan Adalı, 19 Aralık 2010’ta kayınpederi ve eşiyle konuşacağını söyledikten sonra motosikletle köyden ayrıldı. Adalı’dan bir daha haber alınamadı. Geçen mayısta Adalı’nın motosikleti ormanlık alanda bulundu. Başlatılan teknik takipte Hanım Adalı ve aile fertleriyle yakınlarının telefonları dinlemeye alındı. Önemli ipuçlarına ulaşan jandarma, Hanım Adalı’yı iki gün önce gözaltına aldı. Adalı, eşini terk ettikten sonra amcasının oğlu Özkan Yurt (33) ile birlikte olduğunu belirterek sorgusunda şunları anlattı:
“Olay günü bize gelen Şener, hayvanların çalınmasından bizi sorumlu tuttu. Evde tartışma çıktı. Amcam Süleyman Yurt, amcamın damadı Engin Efe ve Özkan Yurt da evdeydi. Özkan, el ve ayaklarını bağladığı Şener’i tabancayla öldürdü. Cesedini 4 parçaya ayırdılar. Daha sonra ceset parçaları katıra yüklendi. Bu parçalar, 6-7 kilometre uzaklıktaki ormanlık alana götürülerek buraya gömüldü.”

Adalı’nın bu ifadesinin ardından Özkan Yurt, Süleyman Yurt (63) ve Engin Efe (35) de gözaltına alındı. Jandarma, köpeklerle yaptığı aramada Adalı’nın gömüldüğü yerde ceset parçalarına ulaştı.     

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları