loading
close
SON DAKİKALAR

Ceza geliyor!

Ceza geliyor!
Tarih: 12.02.2012 - 18:52
Kategori: Spor

Açılış maçında rezil oynadıklarını düşünen Siyah-Beyazlı idareciler, disiplinsizlikten dert yanıp “Galibiyete nasıl prim veriyorsak kaybedince de ceza verilmeli” dedi.

Siyah-Beyazlılar’da yönetim Eskişehir maçı için fatura çıkarıyor. Sezon açılışında yıldızlarla dolu kadrosuyla rakibine 2-1mağlup olan Kartal’da yönetimiçinde sert çıkışlar oldu. Özetle yöneticiler galibiyete nasıl prim veriyorlarsamağlubiyete de ceza vermeleri gerektiği görüşünde birleşti. Konunun hafta içinde yapılacak yönetimkurulu toplantısında ele alınacağı öğrenildi. Maçın değerlendirmesini yapan Fahrettin Curoğlu, Ertunç Soğancıoğlu ve Doğan Küçükemre gibi isimler takımın aldığı sonucun hayal kırıklığı olduğunu futbolcuların sahada her şey bitmiş havasında oynadığını konuştu. Yöneticiler ayrıca saha içerisinde özellikle Quaresma’nın bu maçta hemarkadaşlarına hemde hocasına karşı takındığı anlamsız hareketlere de değinerek, “Bu takım sanki hiç çalışmamış. 60’dan sonra yürüyecek halleri yoktu. Gol de tesadüfiydi. Akıllarda kalacak bir tek pozisyon yok.Motive olmamış, koşmayan,mücadele etmeyen bir takımvardı. Böyle olursa hiçbir maçı kazanamayız” dediler.

‘REZİL BİR OYUN’
Yöneticiler takım içersinde disiplinin olmadığını da savunarak, “Herkes bildiğini okuyor. Quaresma hocaya el kol hareketleri yapıyor. Kimsenin gıkı çıkmıyor. İstediğiniz kadar yıldız oyuncu olsun disiplin olmazsa başarı falan gelmez. Her türlü fedakarlığı yaparak takımkurduk. Ortaya konulan oyuna bak. Söylenecek ne var ki? Rezil bir oyun. Bir an önce artık kendimizi ligin havasına vermeliyiz. Böyle oynarlarsa haftada üçmaçı kaldırmaları zor. Disiplin adına bir takımönlemler almalıyız. Bazı oyunculara gereksiz yüz veriliyor” diye konuştu.

SAKATLIK BAHANE GEZME ŞAHANE!
Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmayan ve önceki gün Ümraniye’de sabah antrenmana çıkması gereken Guti’nin çalışmaya çıkmamasının nedeninin hafif bir sakatlık olduğu Carlos Carvalhaltarafından açıklanırken aslında olayın iç yüzünün öyle olmadığı iddia edildi. Takım Eskişehir deplasmanına giderken ünlü oyuncunun İstinye Park’ta görülmesi soru işaretlerini arttırdı. Teknik direktör Carlos Carvalhal’in Guti’nin 15 dakika tedavi görmesinden bilgisinin bulunduğunu söylemesinin medyadaki spekülasyonları önlemeye yönelik olduğu öne sürüldü.

MACCABİ'Yİ KIZDIRAN BEŞİKTAŞ TEZAHÜRATI
Perşembe akşamı Beşiktaş’la Avrupa Ligi’nde karşılaşacak olan İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv, ligde oynadığı son karşılaşmada Hapoel Rishon Lezion’u deplasmanda 2-0 yenip, 3 maçta 9 puanla liderliğini sürdürdü. Maçın ardından konuşan Sarı- Lacivertli ekibin teknik direktörü Motti Ivanir, rakip taraftarların karşılaşma esnasında Beşiktaş lehine tezahüratlarda bulunmasını ayıp bulduğunu dile getirdi. Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili olarak “Çok zor bir maç oynayacağız. Rakibimizde birçok Portekizli futbolcu var. Çok iyi bir mücadele çıkarmamız gerek” açıklamalarında bulunan Ivanir, maçta herhangi bir gerginliğin  yaşanmasını beklemediğini kaydetti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları