loading
close
SON DAKİKALAR

Cezaevinde ölü bulunan milyarderin otopsi raporu ortaya çıktı

Cezaevinde ölü bulunan milyarderin otopsi raporu ortaya çıktı
Tarih: 16.08.2019 - 10:16
Kategori: Dünya

Kız çocuklarını kullanarak fuhuş ağı kurmaktan tutukluyken ölü bulunan ve intihar ettiği ileri sürülen ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'ın basına sızan otopsi sonucuna göre, Epstein'in boynunda birden çok yerde kırık olmasının boğulma şüphesini gösterdiği belirtildi.

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein "Kız çocuklarını kullanarak fuhuş ağı kurmak" suçlamasıyla tutukluyken hücresinde ölü bulunmuştu. Epstein'ın cezaevinde ölü bulunması tartışmalara neden olmuştu.

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Bill Clinton, İngiltere York Dükü Andrew gibi nüfuzlu isimlerin yakın dostu Epstein'in ölüm haberini ilkin "intihar" diye duyuran medya organları, daha sonra pek çok şüpheli yönün ortaya çıktığına dikkat çekmişti. Birçok siyasetçi de konuyla ilgili cevaplanması gereken sorular olduğuna dikkat çekmişti.

Washington Post'un haberine göre, milyarder finansçı Epstein'e yapılan otopsiden şüpheleri pekiştiren sonuçlar çıktı. Adını açıklamayan kaynaklar, otopsiye göre Epstein'in boynunda bir dizi kırık kemik bulunduğunu duyurdu.

Haberde "Bu türden kırıklar kendilerini asanlarda ortaya çıkabilir. Ama boğularak öldürülenlerde daha yaygındır" görüşü aktarıldı.

Otopsi yapılmış olmasına rağmen ölüm nedeni henüz resmen açıklanmadı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları