loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Adana Milletvekilleri, kentteki sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini aralıksız sürdürüyor

CHP Adana Milletvekilleri, kentteki sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini aralıksız sürdürüyor
Tarih: 19.04.2022 - 13:08
Kategori: Siyaset

CHP Adana Milletvekilleri, Çalışma ziyaretleri kapsamında ekonomi kurmayları, dernek temsilcileri, şehit aileleri, kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, sorunları dinliyor, çözüm önerilerini sunuyor....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri, kentteki sivil toplum örgütleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Çalışma ziyaretleri kapsamında ekonomi kurmayları, dernek temsilcileri, şehit aileleri, kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, sorunları dinliyor, çözüm önerilerini sunuyor.

MÜTEAHHİTLERLE GÖRÜŞTÜLER

Bu kapsamda Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya ve yönetim kurulu üyeleriyle dernek merkezinde bir araya gelip sektörün içinde bulunduğu durumu konuşan CHP’liler, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüştü. CHP’li milletvekilleri, kamu müteahhitliğini, kamudaki sorunları ve çözüm önerilerini paylaştıktan sonra Adana Barosu’nun yolunu tuttu.

POLİS EMEKLİLERİNİ DE UNUTMADILAR

Baro Başkanı Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde hukukun üstünlüğüne ve bağımsız yargı sistemine olan inançlarını paylaşan CHP heyeti, vatan ve millet savunması için gecesini gündüzüne katan ancak rahat bir yaşam süremeyen emekli polis memurlarıyla buluştu. Emeklilik yıllarında Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği bünyesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları, faaliyetleri dinleyen CHP’li milletvekilleri, Derneğin Adana Şube Başkanı Davut Aybar ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

MİLLETİN DERDİYLE DERTLENİYORLAR

Günün sonunda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Ahmet Uncu, yürütme kurulu üyeleri ve bağlı oda başkanlarıyla Adana’nın, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sorunları, mimar, mühendis ve şehir plancılarının talep ve isteklerini dinleyen CHP’liler, “Tüm sorunları yerinde ve muhataplarıyla tespit ediyoruz. Genel Merkezimiz bünyesinde oluşturduğumuz çalışma grupları ve raporlarımızla geleceğin güçlü, yaşanabilir ve çağdaş Türkiye’sini halkımızla birlikte oluşturmanın gayretindeyiz. Sorunları biliyoruz ve çözümüne talibiz” diye konuştu.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları