loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Avcılar adayı Turan Hançerli: 31 Mart'ta birçok tabuyu yıkacağız

CHP Avcılar adayı Turan Hançerli: 31 Mart'ta birçok tabuyu yıkacağız
Tarih: 06.03.2019 - 13:51
Kategori: Yerel

CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Hançerli, "Avcılar Belediye Başkan adayı olmadan önce, hayatımda önemli işlere imza attım; halkımız da bunu görüyor. 31 Mart'ta birçok tabuyu yıkacağız" dedi.

CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, Halk TV'de Enver Aysever'in sunduğu "Ayrıntılar" programına konuk oldu.

Programda Avcılar ile ilgili projelerine dair açıklamalarda bulunan Hançerli, "Avcılar’da eşit, ayrımsız ve çözüm odaklı yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

"Avcılar Belediye Başkan adayı olmadan önce, hayatımda önemli işlere imza attım; halkımız da bunu görüyor. 31 Mart'ta birçok tabuyu yıkacağız" diyen Turan Hançerli, şunları söyledi:

"Bizim siyaset anlayışımıza herkesin ihtiyacı var. 17 yılın sonunda ayrışmanın ülkeyi nasıl bir hale getirdiğini görüyoruz. Yüzde 70'in üzerinde bir kesim çocuklarını yurtdışında okutmak istiyor.

Etnik ve dini farklılıkların bizi ayrıştırdığı söyleniyor ama doğru değil. Ayrıştırıcı dili kullanan ve bu saldırıları gerçekleştirenler, bu partiye oy verenler değil sadece bir avuç yöneticidir. Oy verenler ile bu grubu ayırmamız gerekiyor.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları