loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Hançerli: En önemli derdim eğitim olacak

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Hançerli: En önemli derdim eğitim olacak
Tarih: 15.02.2019 - 17:37
Kategori: Gündem

CHP Avcılar Belediye Başkan adayı Hançerli, "6 bine yakın mevcutlu bir okulumuz var. Türkiye'nin en kalabalık okulu burada. Bu çocukların geleceği kayboluyor. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde 5 yılda 5 okul açtı. Biz de bunu Avcılar'da yapacağız. En önemli derdim eğitim olacak" dedi....

CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, Flash TV'de Gökhan Taşkın'ın sunduğu "Türkiye'nin Seçimi" programında açıklamalarda bulundu.

Hançerli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Avcılar’da yaşıyorum eşimle Avcılar'da evlendim. Çocuklarımı da Avcılar'da büyüttüm. Yarın da Avcılar'da yaşayacağız.

Avcılar'dan istanbul'a Türkiye'ye ve dünyaya bir değişim rüzgarı estirmek istiyoruz. İnsanların dertlerine derman olmak, asık suratlıları güldürmek vizyonumuz. Avcılar'ın bir bütün olarak buna ihtiyacı var. Daha güzel bir Avcılar'ı inşa etmeye aday oldum.

6 bine yakın mevcutlu bir okulumuz var. Türkiye'nin en kalabalık okulu burada. Bu Avcılar'ın en önemli sorunlarından bir tanesi. Bu çocukların geleceği kayboluyor. Çocukların geleceği kaybolursa ülkenin geleceği kaybolur.

Yeşilkent mahallesinde 8 bine aşkın 0-4 yaş çocuk var. Bir tane kreş yok, park eksiği var ve bu mahallenin 30 yıllık imar sorunu var.  

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nde 5 yılda 5 okul açtı. Biz de bunu Avcılar'da yapacağız. Turan Hançerli olarak en önemli derdim eğitim olacak.

Siyaset oy verirsen hizmet getiririm, oy vermezsen hizmet getirmem gözüyle bakıyor. Halbuki siyasiler bu toplumun işçisi ve çalışanıdır. Ve hizmet etmek zorundalar. Ben Avcılar'daki 450 bin ağabeyime ablama ve kardeşime eşit hizmet götüreceğim.

Avcılar'ın hastanesi yok. 80 bin nüfuslu bir mahallemizin 2 sağlık ocağı var. 435 bin nüfuslu Avcılar'ın yıllardır kendisine yetmeyen bir hastanesi var.       

Birileri zenginleri daha zengin etmek için siyaset yapıyor. Birileri de gençleri, yoksulları, dezavantajlıları ve dertlilerin derdini çözmek için siyaset yapmak istiyor.

1999 depremi üzerinden 20 yıl geçti fakat hala kamu binalarının güvenliği sağlanmış değil. Avcılar'da konuk güvenliğini sağlamak zorundayız.

İstanbul'da plansız kentleşmenin sonucu 225 bin boş ve satılamayan konut oluştu. Betona yapılan yanlış yatırım 225 bin boş konuta neden oldu.

Deprem sonrasında Avcılar'daki insanların ekonomik durumu zayıfladı. İlçemiz yoksullaştı ve bu nedende dönüşüm sağlanamadı. Biz bu desteği vatandaşımıza sağlayacağız.

Böyle zorluklar bizim işimiz. Türkiye'de belki de benim yaşadığım zorlukları yaşayan yoktur. Yaşadığım zorlukları iyiliğe ve güzelliğe çevirdim. Avcılar ile benim hayat hikayem bu noktada benziyor.

Avcılar 1999 depreminden önce İstanbul'un cazibe merkeziydi. Avcılar'da benim gibi düştüğü yerden kalkacak. Avcılar'ı yeniden cazibe merkezi haline getirme imkanımız var. Bunu mutlaka yapacağız."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları