loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Babaeski ile Pehlivanköy ilçe başkanlıklarından 'Birleştirilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'

CHP Babaeski ile Pehlivanköy ilçe başkanlıklarından 'Birleştirilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'
Tarih: 20.07.2021 - 13:15
Kategori: Siyaset

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nın CHP Pehlivanköy İlçe Başkanlığı ile birlikte organize ettiği birleştirilmiş “İlçe Danışma Kurulu” toplantısı 17 Temmuz Cumartesi günü Babaeski Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Olası Erken Genel Seçime Hazırlık” gündemiyle toplanan danışma kurulu sonrasında yazılı basın açıklamasında bulunan CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu şunları söyledi:
“Pandemi Tedbirlerinden Dolayı Ertelemek Zorunda Kalmıştık”
"Daha önceden planlamamızda olmasına rağmen,pandemi döneminde ertelemek zorunda kaldığımız danışma kurulu toplantımızı birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde gerçekleştirdik. Parti tüzüğümüzün ve Danışma Kurulu Yönetmeliğimizin çizdiği çerçeve doğrultusunda gerçekleşen danışma kurulu toplantımızı komşu ilçemiz Pehlivanköy ile birlikte yaptık” dedi.
Açıklamasına devam eden Mutlu, “Pehlivanköy ilçemizin en çok etkileşim halinde bulunduğu Babaeski ilçemizdir. Her zaman yan yana olan her iki ilçe, siyaseten de yan yanadır. Bu bilinçle hareket ederek Pehlivanköy İlçe Başkanımız, değerli kardeşim Hasan Şerif Aydın’ı aradığımda kendisi de benimle aynı görüştü olduğunu söyledi. İl Başkanımız Sayın Alaaddin Güncer’e de konuyla ilgili bilgi verdiğimizde, kendisi de 'dayanışma ve beraberlik açısından çok iyi düşünülmüş, doğru bir karardır. Bizim için sorun yoktur’ dedikten sonra organizasyonumuzu yaptık” dedi.

Danışma Kurulu toplantısına katılım çok iyi olduğuna vurgu yapan Erol Mutlu açıklamasına şu şekilde devam etti: “İçerisinde bulunduğumuz mevsimin hasat zamanı olmasına rağmen, tatile giden çok Partilimiz olmasına rağmen danışma kurulumuza katılım çok iyiydi. Ben, gazeteniz aracılığıyla bir kez daha danışma kurulu toplantımıza katılım sağlayan tüm Partililerimize çok teşekkür ediyorum. Herhangi bir sebepten dolayı katılamayan ancak, gönlü bizimle olan tüm Partililerimizin bizim yanımızda olduğunu hissediyorum.

Pandemi kurallarının biraz esnemesiyle birlikte danışma kurulumuzu topladık. Biz, pandeminin en yoğun yaşandığı zamanlarda dahi sahada üyelerimizle, halkımızla iç içeydik. Özellikle esnafımızın maskeye ihtiyaç duyduğu en yoğun dönemde maske dağıtımı gerçekleştirdik.

“İl Başkanımız Sayın AlaaddinGüncer, milletvekillerimiz; Sayın Türabi Kayan, Sayın Vecdi Gündoğdu, Babaeski Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı, Karahalil Belediye Başkanımız Sayın Aykut Yakut, önceki dönem Babaeski Belediye Başkanımız Haluk Tezsezer, önceki dönem Büyükmandıra, Alpullu belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkan yardımcılarımız, belde başkanlarımız,sendika ve tarım kooperatiflerimizin değerli başkanları, yerel demokrasimizin mihenk taşları olan Partili köy ve mahalle muhtarlarımız, belediye ve il genel meclis üyelerimiz, Partimizin geçmiş döneminde ilçe başkanlığı yapmış değerli Partili büyüklerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, Pehlivanköy ilçe örgütümüzün değerli temsilcileri katılım sağladı.”

“Danışma Kurulu gündemimiz: Olası erken genel seçime hazırlık”
“Birleştirilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantımızın gündem maddesini “Olası erken genel seçime hazırlık” olarak belirlemiştik. Bu gündem maddemize değerli katılımcılarımız önemli katkılarda bulundu. Hepsinin notlarını tek tek aldık. Önümüzdeki günlerde danışma kurulumuzun sonuç bildirgesini de hazırlayarak il başkanlığımıza ve genel merkezimize göndereceğiz.”

Yazılı basın açıklamasında “Olası erken genel seçime hazırız” diyen CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, partisinin örgütlenme faaliyetlerini de şu şekilde açıkladı: “14 Temmuz akşamı saat: 19.00 itibariyle Babaeski’deki tüm sandıklarda asil ve yedek sandık görevlilerimizin tespitini yaparak, görevlendirmelerini gerçekleştrdik. Toplamda 125 sandıkta 269 asil ve yedek sandık görevlisi havuzunu oluşturduk.

Köy ve mahallelerimizde partili temsilcilerimizin görevlendirmesini tamamladık. Buna göre ilçe genelindeki 52 köy ve mahallemizde toplamda 77 mahalle ve köy temsilcimizi belirleyerek görevlendirmelerini gerçekleştirdik. Bazı nüfusu büyük olan mahalle ve köylerimizde birden fazla temsilci görevlendirmesi yaptık.”

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’mızın faaliyetleri konusunda en yetkili ağızdan duymaları açısından gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar konusunda danışma kurulumuzu bilgilendirdik.

“Danışma Kurulumuzda söz alan partililerimizin önerilerini rapor haline getireceğiz”
“Birleştirilmiş Danışma Kurulu toplantımızda program akışı şu şekilde gerçekleşti: İlçe Sekreterimiz Salih Çatıkkaş, programın açılışını gerçekleştirdi ve ardından selamlama ve programı uygulamak için Babaeski İlçe Başkanı olarak beni kürsüye davet etti. Ardından Pehlivanköy İlçe Başkanımız Hasan Şerif Aydın selamla konuşmasını gerçekleştirdi. İl Başkanımız Sayın AlaaddinGüncer, Kırklareli örgütümüzün genel çalışması ve örgütlenme faaliyetleri hakkında açıklamada bulundu. Milletvekilimiz Sayın Vecdi Gündoğdu, genel olarak gözlemlediği konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Milletvekilimiz Sayın Türabi Kayan, genel siyaset ve yerel siyaset üzerine konuşma gerçekleştirdi. Babaeski Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı, örgütümüzün dayanışması gerektiğinden, partimizin gelecekte izlemesi gereken yol haritası üzerine görüş bildirdi. Ardından değerli katılımcılar söz alarak önemli görüşleriyle Babaeski – Pehlivanköy İlçe Danışma Kurulu toplantımıza katkı sağladı."
"Çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz” diyen Erol Mutlu son olarak şunları söyledi:
“Biz, CHP Babaeski Örgütü olarak Partimizin değerli seçilmişleriyle, saygıdeğer üyeleriyle,vefakar sandık sorumlularıyla, çalışkan mahalle, köy ve belde temsilcileriyle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim amacımız Partimizi erken veya zamanında gerçekleşecek olan ilk genel seçimde iktidar yapmak. O yüzden pandemi tedbirleri biraz olsun kalkar kalkmaz ilçe danışma kurulumuzu topladık. Değerli katılımcılarımızın ilçe başkanlığımıza öneride bulunduğu fikirleri not aldık ve en yakın zamanda uygulamaya koyacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmadan, yorulmadan; Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."
CHP İlçe Başkanı Erol Mutlu, Eylül ayı ile birlikte CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nın “Stratejik Çalışma Planını” da açıklayacaklarını vurguladı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları