loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Başakşehir'i Karanlık Durdurmadı

CHP Başakşehir'i Karanlık Durdurmadı
Tarih: 11.02.2012 - 21:15
Kategori: Özel Haberler

CHP Başakşehir 'de soğuğa ve karanlığa rağmen, örgüt toplantısına üyelerin ilgisi büyük oldu...

İstanbul'da yaşanan genel elektrik kesintisi CHP Başakşehir İlçe Örgüt toplantısını engelleyemedi. Tümsan II.Sanayi Sitesi’ ndeki parti irtibat bürosunda her ayın ikinci Cumartesi günü saat 17: 00 ‘de  gündemli olarak yapılan örgüt toplantısının 14 Ocak Cumartesi günkü toplantısına 100’ün üzerinde parti üyesi katıldı.

İlçe başkanı Özgür KARABAT örgüt toplantısının açılış  konuşmasında şunları söyledi ; 

"Bugüne kadar birçok kişi Başakşehir' in AKP’nin kalesi olduğunu düşünüyordu. Sizlerle birlikte ilçenin her tarafında yaptığımız çalışmalarla bunun öyle olmadığını kanıtladık. Bir önceki belediye seçimini az bir oy farkı ile kaybetmemiz de buranın AKP’nin kalesi olmadığını gösterdi. Başakşehir İlçesinde oluşturulan Kent Konseyi halkın fikirlerini yansıtmaktan uzak, kapalı devre çalışan bir sistemden farksızdır.Bunun için CHP Başakşehir  öncülüğünde tüm siyasi partilerin içinde bulunduğu 94 sivil toplum kuruluşunun yer aldığı sivil bir insiyatifin oluşmasının önünü açtık. "dedi. 

İlçe başkanı toplantı gündemi olan kongre süreci hakkında üyeleri bilgilendirme konuşmasında ;”Yaklaşan İlçe Başkanlığı Kongresinde demokratik bir seçim gerçekleştirmek amacında olduklarını ve delege olmak için her parti üyesinin başvuracağını, her mahallede delege seçimi için alternatif  listelerin oylanacağı sandıkların üyelerin önüne geleceğine dikkat çekti. Mahallelerde delege seçimi için sandıkların kurulacağı tarihleri açıklayan Özgür KARABAT‚  Başakşehir ‘de atamayla değil demokratik bir seçimle ilçe başkanlığına yönetim seçileceğini, kendisinin  yeniden aday olduğunu ve aday olmak isteyenlerin önünün açık olduğunu belirtti.


 
Başakşehir  Belediyesi  ve İBB Meclis üyesi Serdar BAYRAKTAR gerek ilçe belediye meclisinde gerekse de İBB meclisinde yaptıkları çalışmaları ve açtıkları davaların süreci ile ilgili  örgüt mensuplarına detaylı bir sunum yaptı.  
Başakşehir  Belediye Meclis Üyesi Kazım ÖZEREN  yaptığı konuşmada ilçede yapılan imar yolsuzlukları hakkında detaylı bir sunum yaparak örgüt mensuplarına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özeren, Loca, Mall Of istanbul, Ağaoğlu gibi bir çok projede kayırmalar ve usulsüzlükler olduğunu vurgulayarak AKP iktidarı tüm İstanbul'u parsellemiş durumda ve her şeye rant gözü ile bakıyorlar diyerek hem İBB ‘de hem de ilçe belediye meclislerinde bir çok kararın AKP’lilerin çoğunluk oyları ile geçtiğini vurguladı.

Dilek ve temenniler bölümünde partililerin sorulanı cevaplandıran İlçe Başkanı elektriklerin kesik olduğu, kar yağışının ulaşımı etkilediği bir günde büyük katılım gösteren örgüt üyelerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.
Hafta sonlarını boş geçirmeyen ilçe başkanı 15 Ocak Pazar günü Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunan Tunceli Yaylacık Köyü Derneği’nin kış mevsimi karşılama töreni olan geleneksel GAĞAN etkinliğine katıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları