loading
close
SON DAKİKALAR

CHP, Başbakan'ı terletecek

CHP, Başbakan'ı terletecek
Tarih: 11.02.2012 - 19:49
Kategori: Siyaset

Meclis, haftaya bütçeyle başlayacak. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Pazartesi günü Ekonomi Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülecek.

Meclis, haftaya bütçeyle başlayacak. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Pazartesi günü Ekonomi Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülecek. 

Komisyon'da, Salı günü Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı, Çarşamba günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı, Perşembe günü Kalkınma Bakanlığı ile Hazine Müsteşarlığı, Cuma günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Cumartesi günü de Maliye Bakanlığı'nın bütçesi görüşülecek. 
 
Başbakan'ın bedelli askerlik ile ilgili açıklama yapması bekleniyor 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Salı günü yapılacak olan partisinin grup toplantısında bedelli askerlik ile ilgili açıklamalarda bulunması bekleniyor. 
22 Kasım Salı günü toplanacak olan Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nu, Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı'nı görüşecek. 

Sporda şiddet teklifi 

AKP, CHP, MHP VE BDP tarafından ortak verilen Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, Meclis Adalet Komisyonu'nda Salı günü ele alınacak. 
 
Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında kanun tasarısı 

İçişleri Komisyonu, 23 Kasım Çarşamba günü Terörizmin Finansmanın Önlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı'nı görüşecek. KİT Komisyonu'nda önümüzdeki hafta denetimi yapılacak kuruluşlar arasında Türkiye Elektrik İletim A.Ş, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş., Elektrik Üretim A.Ş, Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş., Ankara Doğal Elektrik Ticaret A.Ş. 
yer alıyor. 
 
Başbakan hakkında verilen gensoru

Meclis Genel Kurulu'nda bu hafta CHP'nin Başbakan hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülecek. CHP Grup başkanvekilleri Muharrem İnce ve Emine Ülker Tarhan'ın; CHP'li belediyelerin Alman vakıflarından kredi alarak terör örgütüne yardım ettikleri iddiasında bulunduğu hâlde bunu ispatlamadığı ve böylelikle üstlendiği görevi yerine getirmediği iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir gensoru açılmasına ilişkin önergesi Genel Kurul'da ele alınacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları