loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Beylikdüzü Gençlik örgütünden duyarlı proje

CHP Beylikdüzü Gençlik örgütünden duyarlı proje
Tarih: 04.07.2012 - 14:22
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP Beylikdüzü Gençlik örgütü Zeytin Dalı Eğitim Projesiyle Türkiye'nin sorunlarına çözüm arayacak...

Eğitimden sorumlu CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütü Başkan Yardımcı Özgür Özçak’ın yaptığı yazılı basın açıklamasında başlattıkları Zeytin Dalı Eğitim Projelerinin kalan iki oturumlarını gerçekleştireceklerini, bunun sonucunda Türkiye’de ki sorunlara çözüm önerileri oluşturarak Kılıçdaroğlu’na sunacaklarını duyurdu.


Özgür, Hayali Devlet, Hayali Meclis, Hayali Önergeler, Gerçek Gençlik ! Sloganı ile başlattıkları Zeytin Dalı Eğitim Projelerinin ilk oturumunu 3 Temmuz Salı günü yapıldığını hatırlatarak,  6 Temmuz Cuma ile 9 Temmuz pazartesi kalan iki oturumunu yapacaklarını duyurdu.


“Gerekte bulunmayan ironi olarak oluşturulan hayali bir ülke olan Zeytin Dalı Cumhuriyeti’nde Gençlik örgütünün oluşturduğu parlamentonda ülkede belirtilen sorunlar hakkın da hep beraber tartışıp çözüm önerilerinde bulundukları ve bunların Hayali Zeytin Dalı meclisinden geçirdikleri bu projeyle, ülkede ki sorunlar sadece rakamları ve isimleri değiştirilerek yer alıyor.


Proje bittikten sonra ülkede ki belli başlı problemler olarak kabul edilen Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Terör, Çevre ve Dış İlişkiler hakkında ki her bir çözüm önerisi doğrudan Genel Başkanımıza CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütünün Türkiye’nin Sorunları hakkında ki çözüm önerileri olarak dosyalanıp ulaştırılacak.



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları