loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Küçük esnafın sorunlarını çözeceğiz

CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Küçük esnafın sorunlarını çözeceğiz
Tarih: 05.03.2019 - 12:26
Kategori: Yerel

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, “Biz Beyoğlu’nun küçük esnafla güzelleşeceğini biliyoruz. Işığı soldurulan Beyoğlu’nu canlandırıp yeniden turizm kenti haline getireceğiz. Beyoğlu artık belediyeden değil mahalleden yönetilecek” dedi.

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş’ın 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretleri sürüyor. Beyoğlu Turizm İşletmeleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin (BeyTurDer) daveti üzerine dernek üyesi işletme sahipleriyle bir araya gelen Alper Taş, işletmecilerin sorunlarını dinledi.

"BEYOĞLU YENİDEN TURİZM KENTİ OLACAK"

Katılımın yüksek olduğu toplantıda işletme sahipleri ruhsat sorunundan yakındı. Seçilmeleri halinde ruhsat sorununa belediyenin tüm imkânlarını kullanarak çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade eden Alper Taş, “Biz Beyoğlu’nun küçük esnafla güzelleşeceğini biliyoruz. Işığı soldurulan Beyoğlu’nu canlandırıp yeniden turizm kenti haline getireceğiz. Beyoğlu artık belediyeden değil mahalleden yönetilecek” dedi.

BeyTurDer etkinliğinin ardından Alper Taş, Türkiye İşçi Partisi (TİP) yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Ardından ise TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’ne giden Alper Taş, Ziya Gül tarafından yazılan ‘Giresun Yol Hikâyeleri’ kitabının tanıtımına katıldı ve burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Etkinlikte CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül de yer aldı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları