loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Vatandaşın ayağına giden bir belediye olacağız

CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Vatandaşın ayağına giden bir belediye olacağız
Tarih: 26.02.2019 - 09:34
Kategori: Yerel

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, “AKP döneminde belediye yöneticileri mahallelere uğramaz oldu. Seçildiğimizde vatandaş bizim yanımıza gelmeyecek, biz vatandaşın ayağına gideceğiz” dedi.

Alper Taş’ın mahalle ziyaretleri sürüyor. Sütlüce Mahallesi’ni gezen ve esnafla sohbet eden Alper Taş, mahalle ziyaretlerini 31 Mart’a kadar aralıksız sürdüreceklerini ifade ederek, “AKP döneminde belediye yöneticileri mahallelere uğramaz oldu. Seçildiğimizde vatandaş bizim yanımıza gelmeyecek, biz vatandaşın ayağına gideceğiz. Kuracağımız mahalle meclislerinde vatandaşlar sorunlarını masaya yatıracak, biz de onların taleplerini yerine getireceğiz” dedi.

“AKP’LİYİM AMA BEYOĞLU’NDAKİ HİZMETİ BEĞENMİYORUM”

Soğuk havaya rağmen Sütlüce’de sokakları gezen Alper Taş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bugüne kadar AKP’ye oy verdiğini ifade eden bir vatandaş, “Ben AKP’liyim ama Beyoğlu’nda bu yönetimi beğenmiyorum. Sürekli rant peşinde koşuluyor. Vatandaşlarla kim beraberse, vatandaşa kim hizmet ederse doğru aday odur” dedi.

Alper Taş ise, “Biz vaat yarışına girmiyoruz. Birlikte örnek bir demokrasiyi oluşturabilmek tek amacımız” diye konuştu.

KARADENİZLİLER UĞURLANDI

Sütlüce’deki Lüks Karadeniz firmasını da ziyaret eden Alper Taş, burada hemşehrileriyle bir araya geldi. Oldukça samimi geçen ziyarette Alper Taş, otobüsle Doğu Karadeniz’e giden yolcuları da uğurladı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları