loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü Basın Açıklaması

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü Basın Açıklaması
Tarih: 12.05.2012 - 13:00
Kategori: Özel Haberler

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü’nün özgür iradesi ile geri dönmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz...

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu Basın Açıklaması...

Kamuoyunun dikkatine, 8 yıl aradan sonra yapılan 06.05.2012 tarihinde yapılan CHP Gençlik Örgütü Seçimleri neticesinde 10 ay boyunca ayrı kaldığımız görevimize, CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü’nün özgür iradesi ile geri dönmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü Yönetimi ve İl Delegasyonu oluşturulurken hiçbir odağın veya kişinin etkisi altında kalmadan karar verilmiştir. CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü’nün emektar bir üyesi olan CHP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Barbaros Dinçer, CHP Beyoğlu İlçe Gençlik Örgütü Kongresi’nde taraf olmamış ve görevi gereği her adaya ve listeye eşit mesafede durmuştur. Anakademe Siyaseti’nde de gördüğümüz gibi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da İl Delegasyonu’nda olmaması bir siyasi teamüldür ve doğru olandır.

Fakat, kardeşlik havasında geçen İlçe Gençlik Örgütü Kongresi’nden sonra özellikle bazı internet sitelerinde maksatlı ve yanlı haberler ve yazılar ile CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü’nün başarısı ve bütün üyeleri ile tek vücut olması gölgelenmeye çalışılmıştır. Üzerimizden siyaset yapılarak Barbaros Dinçer’e saldırılmıştır.


Bizler, 10 ay ayrı kaldığımız görevimizi örgütümüzün İlçe Gençlik Örgütü Kongresi’ndeki özgür iradesi ile geri aldık. Örgütümüzün bu iradesinin hiç kimsenin çıkar ve dedikodu malzemesi olmasına izin vermeyeceğiz.

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü’nün bir üyesi olan Barbaros Dinçer; ilçemizden çıkıp CHP İstanbul İl Yönetimi’nde, MYK’da görev almış ve son olarak CHP Gençlik Örgütü Genel Başkanı olmuştur.

Bizler, CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü olarak arkadaşımız ve yoldaşımız olan parti emekçisi Barbaros Dinçer ‘in CHP Gençlik Örgütü Genel Başkanlığı’nı destekliyoruz ve kendisinin her zaman yanında olduğumuzu parti emekçilerine ve kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

CHP Beyoğlu Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları