loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Bursa İl Başkanı'ndan Taziye

CHP Bursa İl Başkanı'ndan Taziye
Tarih: 12.02.2012 - 09:18
Kategori: Özel Haberler

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan AKDOĞAN, Server Tanilli'nin vefatından sonra, sevenlerine ve yakınlarına taziyelerini bildirdi.

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan AKDOĞAN, Server Tanilli'nin vefatından sonra, sevenlerine ve yakınlarına taziyelerini bildirdi. Sayın Akdoğan'ın yazılı taziyesi ise şu şekilde;

"Server TANİLLİ Ölmedin Fikirlerinlerinle hep yaşayacaksın..!

O, bir siyaset bilimcisi  ve sosyologdu.Türkiye siyasetinin analizini,toplumun karakter tahlilini yaparak ortaya koyandı.

O, aydın bir fikir adamıydı.Aydın olmanın sorumluluğu ile topluma ışık tutandı.

O, adam gibi bir adamdı.Faşizme ve gericiliğe karşı onurlu duruşuyla,özgürlük ve bağımsızlık temeline dayanan mücadeleci ruhuyla,demokratik yapısıyla örnek bir insandı.Uygarlığın, demokrasinin, devrimin, hukukun ve aydınlanmanın hocasıydı.

Ortaya koyduğu eserleri,tarihin aydınlık sayfalarında yerini alacak.Gelecek nesiller tarafından fikirleri benimsendikçe kalplerde yaşamaya devam edecektir.

İnsanları ölümsüz yapan , geride bıraktığı eserleridir.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Örgütü olarak; O'nun eserlerine sahip çıkacağımızı, O'nu unutmayacağımızı ifade ederek başta Server Tanilli'nin ailesi olmak üzere, Cumhuriyet Gazetesi okurlarına, dostlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.  

Ruhu şad olsun.

Gürhan AKDOĞAN

CHP Bursa İl Başkanı"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları