loading
close
SON DAKİKALAR

CHP E. Milletvekili Canan Arıtman, hayatını kaybetti

CHP E. Milletvekili Canan Arıtman, hayatını kaybetti
Tarih: 07.05.2022 - 14:12
Kategori: Yaşam

Cumhuriyet Halk Partisi E. İzmir milletvekili Canan Arıtman hayatını kaybetti. 22'nci ve 23'üncü Dönem CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Arıtman’ın cenazesinin 8 Mayıs Pazar günü Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Arıtman’ın vefatının ardından siyasiler de sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi yaptığı paylaşımda; "22 ve 23. dönemlerde İzmir Milletvekili olarak görev yapan Canan Arıtman’ı kaybettik. Arıtman arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve partili arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum." dedi.

Canan Arıtman kimdir?

Arıtman, 1 Ocak 1950 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni tamamladıktan sonra yine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık ihtisasını yaptı. Kadın doğum uzmanı (Jinekolog Operatör) olarak serbest doktorluk yapan Canan Arıtman, ayrıca Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliği, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis Başkanvekilliği ile Sağlık Komisyonu Başkanlığı görevlerinde de yer aldı.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları