loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti
Tarih: 18.11.2018 - 10:05
Kategori: Gündem

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

30 Temmuz'dan bu yana tedavi gören Bircan son yolculuğuna 19 Kasım 2018 Pazartesi Edirne Selimiye Camii'nde öğlen kılınacak cenaze namazı sonrası uğurlanacak. Bircan'ın cenazesi Edirne Hasköy'de toprağa verilecek.

Erdin Bircan, 30 Temmuz'da Iğdır'da beyin kanaması geçirerek ameliyata alınmış, ardından ambulans uçakla Ankara'ya getirilerek İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

Erdin Bircan kimdir?

Erdin Bircan, 1959 yılında Enez İlçesine bağlı Hasköy’de doğdu. İstanbul Hasköy Lisesinde okuduğu yıllarda gençlik hareketlerine katıldı. Politika Gazetesi'nde çalıştı. 1980’li yıllarda özel sektörde yöneticilikler yaptı. Ticari hayatına 1988’de Erpa Tekstil’i kurarak başladı ve başarılı bir iş hayatı gerçekleştirdi. Uzunköprü’de hayvancılıkla uğraştı. Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Kurucuları arasında yer aldığı Trakyalı Yöneticiler ve İş Adamları Derneği TRYİAD'da 2 dönem Başkan Yardımcılığı yaptı. 10 yıl Keşan Ticaret Sanayi Odası KTSO üyeliği yaptı. Halen İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İTKİB üyeliği, İstanbul Ticaret Odası İTO üyeliği ve İstanbul Sanayi Odası İSO üyeliklerinde bulunmaktadır. Bircan, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Beşiktaş Spor Kulübü üyesidir.  7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri ile parlamentoya girmeye hak kazandı. 27. dönemde de seçilerek parlamentoya gönderilen Erdin Bircan evli ve iki çocuk, bir torun sahibiydi.

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak Erdin Bircan'nın ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz...

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları