loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı 'Zam Duvarına; Merak etmeyin hepsi Geççek' yazdı

CHP Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı 'Zam Duvarına; Merak etmeyin hepsi Geççek' yazdı
Tarih: 20.02.2022 - 17:02
Kategori: Siyaset

CHP'li Gençler Bursa'da zam duvarı hazırladı, CHP Gençlik örgütlerinin 81 ilde eş zamanlı düzenlediği etkinlikte Tarkan'ın şarkı sözü slogan oldu; 'Merak etmeyin hepsi Geççek'

CHP Bursa İl Gençlik Kolları'nın zamları protesto için Kent Meydanı'nda düzenlediği "Zam Duvarı" etkinliği, ekonomik darboğazda beli bükülen vatandaşın sesi oldu. Panoya ilk mesajı yazan Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Yazıcı, Tarkan'ın son günlerin en çok konuşulan şarkısından esinlenerek "Hepsi Geççek" yazarken, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ise CHP İl Başkanlığı'na gelen 11 bin 500 liralık fahiş zamlı faturaya atıfta bulunarak zam panosuna "ödemiyoruz" notunu düştü. Katılımcılar daha sonra zamların geri çekilmesi talebini içeren imza kampanyasına katıldı.

YAZICI: "HİÇ MERAK ETMEYİN, BU GÜNLER DE GEÇÇEK""

CHP İl Gençlik Kolu Başkanı Yalçın Yazıcı, CHP Gençlik örgütlerinin 81 ilde bu etkinliği gerçekleştirdiğini belirterek, "Ülkemizde gelen fahiş zamlar, her gün artan fiyatlar vatandaşımızın belini büktü. Biz Gençlik Kolu olarak bugün Bursa'nın göbeğinde Kent Meydanı'nda vatandaşın sırtına yüklenen bu zamlara tepki göstermek üzere bir araya geldik" dedi.

Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aynı zamanda bir de Zam Duvarı kurduk. Vatandaşlarımız gelip buraya bu zam duvarına düşüncelerini yazabilsinler diye. 81 ilde devam ettirdiğimiz zam duvarı ve zamların geri alınması talebimizi içeren imza kampanyasını bir hafta daha devam ettireceğiz. Artık bu ülkenin gençleriyle, gençlerin geleceğiyle oynamayın, zamları geri alın! Hiç merak etmeyin, bu günler de geççek, geliyor gelmekte olan."

KARACA: "ELEKTRİK FATURASININ SON ÖDEME GÜNÜ GEÇTİ, GELİP KESMELERİNİ BEKLİYORUZ"

Etkinliğe katılan CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca da AKP iktidarının 20 yılın sonunda ülkeyi getirdiği noktanın çok net olduğunu vurguladı.

Karaca şöyle konuştu:

"CHP Bursa İlk Gençlik Kollarımız yaşadığımız dönemi simgeleyen bir çalışma yapıyor. AKP iktidarının ülkeyi getirdiği sürece bakıyoruz. Artık insanımız faturalarının derdinde. Bugüne kadar görülmeyen bazı tablolarla karşılaşıyoruz. Soğutulmuş meşrubatın farklı fiyattan satılmak durumunda kaldığı bir Türkiye'deyiz. Bu, elektrik icat olduğundan beri hiçbir yerde görülmemiş, bugüne kadar hiç uygulanmamış bir tablo. Elektriğin bu topraklarda kullanılmaya başlandığından buyana hiç böyle bir zam olmamıştı. Bursa İl binamıza astığımız elektrik faturası zaten bir gerçeği ortaya koyuyordu. 3 bin 400 lira gelen elektrik faturası sonraki ay 11 bin 500 lira geldi. Bu faturayı ödemeyeceğiz dedik, son ödeme günü geçti, gelip kesmelerini bekliyoruz. Emin olun ülkede milyonlarca vatandaş da aynı durumda. Bugün burada yapılan çalışma tarihe bir not düşmedir, simgesel bir çalışmadır. Bu çalışma için gençlerimizi kutluyorum.""

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları