loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Gençlikte Şişli Farkı

CHP Gençlikte Şişli Farkı
Tarih: 16.05.2012 - 23:45
Kategori: Siyaset

39 ilçe içerisinde tek bayan gençlik kolu başkanı olan Dilek Güven gençlik kolu başkanlığına aday olduğunu açıkladı...

20 Mayıs Pazar günü Şişli ilçe binasında gerçekleşecek olan gençlik kongresinde 39 ilçe içerisinde tek bayan gençlik kolu başkanı olan Dilek Güven gençlik kolu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlçede aktif olarak çalışan gençliğin büyük çoğunluğunun desteğini alarak seçime hazırlık sürecini devam ettiren Dilek Güven şunları söyledi;

Seçim döneminde birlikte çalıştığım arkadaşlarımla çıktığım bu yolda, örgüt olma bilinciyle arkadaşlarımız arasında sevgi, saygı ve güvenin öncelikli olarak tesis edildiği güçlü bir yapı oluşturmayı başardık.

Ben düşüncesinden uzak biz bilinciyle hareket eden, ilçeye sadece parti çıkarları doğrultusunda gönüllü olarak hizmet etmek için gelen, siyasi ahlak bilincinde, sosyal demokrat düşünce düzleminde fikir ve siyaset üretme yeteneğine sahip olan genç arkadaşlarımla önümüzdeki dönemde birlikte hareket ederek yeni projeler üretmeyi hedefliyoruz.

Öncelikli olarak önümüzdeki yerel seçimlere odaklanıp gençlik kolu üye sayımızı arttırarak mahalle çalışmalarına ağırlık verip Şişli’de çalınmadık kapı bırakmayacağız. Sık sık düzenleyeceğimiz parti içi eğitimlere ağırlık vererek gençlik olarak donanımlı olmayı hedefliyoruz.

20 Mayıs Pazar günü bütün genç arkadaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyoruz. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın birlik ve beraberlik içerisinde yürümeyi temenni ediyoruz. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları