loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen'e 'FETÖ’nün siyasi ayağı kitapçığı' nedeniyle dava açıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen'e 'FETÖ’nün siyasi ayağı kitapçığı' nedeniyle dava açıldı
Tarih: 19.01.2021 - 10:22
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen hakkında "FETÖ’nün siyasi ayağı kitapçığı" nedeniyle dört ayrı suçlamayla iki ceza davası açıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün MYK toplantısının ardından yaptığı basın toplantısında, "Genel başkanımızın meclis kürsüsünden yaptığı konuşmaları içeren 'Fetö'nün siyasi ayağı kitapçığı'mız nedeniyle MYK'mızın en genç kadın üyesi olan ancak milletvekili olmayan arkadaşımıza dava açmışlar" demişti.

İktidarın dava açtığı CHP Gençlik Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Gökçen, "Partimizin ‘FETÖ’nün Siyasi Ayağı’ kitapçığı nedeniyle hakkımda dört ayrı suçlamayla iki ceza davası açıldı. Davanın 'mağdur'larını hepimiz tanıyoruz: tüm güçleri elinde toplayanlar her zamanki gibi yine mağdur" ifadelerini kullandı.

Gökçen, "Bu davalar ne yazık ki sadece bana değil, kendilerince Cumhuriyet Halk Partisi’ne, muhalif tüm söylemlere, gençlerin ve kadınların politikliğine gözdağı vermek amacıyla açılmıştır. Bizi siyasetten uzaklaştıramayacaksınız. Ama biz Türkiye’yi sizden ve baskılarınızdan kurtaracağız" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları