loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Gücüne Güç Kattı

CHP Gücüne Güç Kattı
Tarih: 12.02.2012 - 20:58
Kategori: Özel Haberler

Başakşehir'de yapılan toplantı ile, farklı partilerden çeşitli 100 üye partiye katıldı.

Seçimlerden sonra bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra sessizliğini güçlü bir katılımla bozdu.  DSP Başakşehir İlçe Başkanı Hayrettin Özbakır‚ DSP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve DSP Başakşehir İlçe Yönetim Kurulunun tamamı. Acısı Köyü Dernek Başkanı İzzet Cankurt‚ ve MHP Başakşehir üyesi Bünyamin Genç‚ Kemal Balkaya başta olmak üzere toplam 65 kişinin yer aldığı katılım listesi CHP Başakşehir’in yeniden hareketlenmesini sağladı.

Tören‚  çiçeği burnunda CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı‚ İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Ali Özgündüz ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu‚ CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat eşi Dilek Karabat başta olmak üzere İstanbul’un birçok ilçe Başkanı ve Belediye Başkanından oluşan kalabalık bir protokolün katılımıyla gerçekleşti.

Katılım töreninde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Salıcı Cumhuriyet Hak Partisi’nin tüm partilerin kökeni olduğunu hatırlatarak‚ “CHP Cumhuriyet’i kuran partidir. CHP’den sonra kurulan tüm partilerin de çıkış noktasıdır. Bugün partimize katılan arkadaşlarımızın yuvaya geri dönmesi bizleri çok mutlu etti. CHP Türkiye’deki tüm muhalifleri‚ helal süt etmiş herkesi bağrında barındıracak büyük bir partidir. Cumhuriyetin temel değerlerini sosyal demokrasinin evrensel değerleriyle harmanlayarak CHP’yi hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu. 

İstanbul’u AKP’nin elinden almanın İstanbulluya karşı bir borç olduğunu vurgulayan Salıcı‚ “Önümüzdeki yerel seçimlerde hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Başakşehir Belediyesi’ni CHP’ye katacağız. Biliyorsunuz Başakşehir’in ismi dönemin Refah Partisi’nin amblemindeki başaktan esinlenerek konuldu. Bu başakları hasat etmek boynumuzun borcudur” dedi. 



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları