loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kartal Gençlik Örgütü kahvaltıda bir araya geldi

CHP Kartal Gençlik Örgütü kahvaltıda bir araya geldi
Tarih: 09.04.2012 - 17:57
Kategori: Yerel

CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanı Olgun Çelik, Kartal İlçe Yöneticileri, Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza'da katıldı...

CHP Kartal Gençlik Örgütü’nün düzenlediği kahvaltıya CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanı Olgun Çelik, Kartal İlçe Yöneticileri, Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza ve çok sayıda genç katılım gösterdi.

Kahvaltıda, CHP Kartal Gençlik Örgütü Başkanı Ozan Gökdemir yaptığı konuşmada;
Nisan ve Mayıs ayı eylem, etkinlik planlarından bahsetti. Gökdemir ; ''Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak iktidarın, gerek ülke içi gerekse dış politikadaki yanlışlarının gün geçtikçe arttığını, tarihi süreçlerde olduğu gibi biz gençlerin görevinin daha zor olduğu bir gerçektir. Ve biz Mustafa Kemal devrimleri yolunda mücadeleye ant içmiş gençler olarak yılmadan ve mücadeleden kaçmadan yolumuza devam edeceğiz. Ve burada bilmenizi istediğimiz bir şey var. Mustafa Kemal devrimlerinin korkusuz genç lideri Deniz Gezmiş’i 5 Mayıs’ta Lise Komisyonumuzun düzenleyeceği, 6 Mayıs’ta Gençlik Örgütümüzün düzenleyeceği eylem ve etkinliklerle anacağız. Ve bizde buradan hep birlikte haykırıyoruz ’’ Halkın iktidar zulmüne karşı direnme hakkını sonuna kadar kullanacağız.’’ ‘’dedi. 

Yaklaşık 2 saat süren ve gençlik örgütünün birlik ve beraberliğinin perçinleşmesi açısından oldukça verimli geçen kahvaltı programı saat 13:00’ da sona erdi.

CHP Kartal Gençlik Örgütü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları