loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer: Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer: Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz
Tarih: 20.01.2021 - 18:04
Kategori: Siyaset

CHP Kırklareli İl Başkanı Av. Alaaddin Güncer, partisinin il merkezinde gerçekleştirdiği ilçe başkanları toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.

CHP Kırklareli İl Başkanı Av. Alaaddin Güncer basın açıklamasında;

"CHP Kırklareli il örgütü olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız zorlu pandemi sürecinde gece-gündüz demeden çalışarak halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Belediyelerimiz Sosyal Demokrat Belediyeciliğin Gerektirdiği Şekilde Çalışıyor" İlçe ve belde belediyelerimiz koronavirüs pandemisinin ilk gününden beri gece-gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor."

Belediyelerimiz Sosyal Demokrat Belediyeciliğin Gerektirdiği Şekilde Çalışıyor

Güncer; "Öncelikli hedefi halk sağlığı olan belediye başkanlarımız  hem  kamunun kendilerine vermiş olduğu görevlerini yerine getirirken hem de sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla örnek çalışmalara imza atıyor. İlçe Başkanlarımız partimizin iktidarına inanarak çalışıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden beri ilçelerimizle birlikte gerek saha çalışmaları gerekse örgütlenme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Her ilçe başkanlığımız kendi ilçelerinin yapısına göre geliştirdiği çalışma modeline uygun şekilde çalışmalarını aksatmadan devam ediyor. İlçelerimizde partimize inanmış, aktif olabilecek yeni üyelerin kazanımları devam ediyor. Belde örgütlerimizi tamamladık."

İlçe Başkanlarımız partimizin İktidarına İnanarak Çalışıyor

"Kırklareli'mizdeki 13 beldemizde, belde başkan ve yönetimlerimiz tamamlandı. Parti çalışmalarımıza katkı sağlayabilecek hem tecrübeli partililerimiz hem de gençlerimizden oluşan belde yönetimlerimiz aktif şekilde çalışmalarına başladı. Yerel demokrasimizin mihenk taşları muhtarlarımıza önem veriyoruz, 179 köy, 108 mahalle olmak üzere toplam 287 muhtarımızın tamamına Türkiye'nin temel sorunlarına karşı CHP'nin 13 maddelik çözüm önerilerinin içerisinde yer aldığı çağrı beyannamesi kitapçıklarını ilimizdeki tüm muhtarlarımıza ulaştırdık.

Yerel Demokrasimizin Mihenk Taşları Muhtarlarımıza Önem Veriyoruz

En uçtaki köyümüzden il merkezimizdeki en büyük mahallemize kadar tüm muhtarlarımızı önemsiyoruz. Ayrıca, il özel idaresinin 2021 yılı bütçesi öncesinde, köylerimizdeki muhtarlarımızı il genel meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Muhtarlarımızın taleplerini aldık, bütçede bu taleplere yer verilmesini sağladık.

Genel Merkezde Gerçekleşen Tüm Çalışmalar Kırklareli'nde de Yapılıyor

"Genel Başkan Yardımcılarımızın kendi alanlarında yapmış olduğu çalışmaların aynısını ilimizde de uyguluyoruz. İl başkan yardımcılarımız kendi alanlarındaki genel başkan yardımcılarımızla videokonferans yoluyla toplantılara katılım sağlıyor. Bu toplantılarda notlar alınıyor ve bu çalışmalar ilimizde de uygulanmak üzere planlanıyor. Bugüne kadar seçim ve hukuk işleri, balkan masası, sosyal politikalar, halkla ilişkiler, bilişim sorumlusu, basın ve medya, eğitim politikaları, esnaf ve sanatkarlardan sorumlu gibi alanlarda genel merkezimizin yönlendirdiği şekilde çalışmalar yapılıyor. "Çağımızın Gerekliliği Olan Dijital Çalışmalara Önem Veriyoruz" Özellikle de koronavirüs pandemisi kısıtlamalarında saha çalışmalarına ara vermek durumunda kaldığımız bu dönemde dijital çalışmaların önemi bir kez daha herkes tarafından anlaşıldı. Biz de CHP Kırklareli İl Başkanlığı olarak yüz yüze gelemediğimiz partililerimiz ve halkımıza sosyal medya üzerinden ulaşmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızı da partimizin kurumsal kimliğine uygun, ilçelerimizle aynı anda ve aynı konu üzerinden planlı bir şekilde yapmaya önem verdik. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Parti İçi Eğitimde Yeni Bir Dönem Başlatıyoruz

"CHP Parti Okulu bünyesinde oluşan yeni görev dağılımlarıyla birlikte ilimizde de il eğitim sekreterimizin başkanlığında yeni bir sistem üzerinden ilçelerimizdeki eğitim çalışmalarına ek kısa sürede başlıyoruz. Bu konudaki altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Yeni eğitim programı çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmeyi ilçe başkanlarımıza yaptık."

Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyoruz

"CHP Kırklareli il örgütü olarak örgütümüzün tüm katmanlarıyla gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm örgütlenme çalışmalarımızı tamamladık. Partimize yeni, aktif üyeler kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. Köylerimizden belde ve ilçelerimize kadar her alandaki çalışmalarımız planlı bir şekilde devam ediyor. CHP Kırklareli İl Başkanlığı olarak yarın seçim yapılacakmış gibi çalışıyoruz."

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları