loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kırklareli İl Başkanı Güncer'den yeni yıl mesajı

CHP Kırklareli İl Başkanı Güncer'den yeni yıl mesajı
Tarih: 30.12.2020 - 15:51
Kategori: Siyaset

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, yeni yıl mesajı paylaştı.

Alaaddin Güncer, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, "2021, işsizliğin azaldığı, istihdamın arttığı, şeffaflığı, kuvvetler ayrılığını, parlamenter demokrasiyi savunanların, erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların, akla, vicdana, ahlaka sığmayan dayatmaları reddeden gençlerin, demokratik taleplerinin yükseldiği; hak, hukuk ve adalet uğruna verilen büyük mücadelemizin köklerini saldığı bir yıl olsun" dedi.

CHP'li Güncer'in açıklaması şöyle:
"2020 yılında Kovid-19 salgını başta olmak üzere ülkemizde ve dünyada birçok üzücü olay yaşadık. Kaybettiğimiz dostlarımız, yakınlarımız oldu. Elazığ –Malatya ve İzmir depremleri, Giresun ve Bursa’da yaşanan sel felaketi, Hatay’da ciğerlerimizin yandığı büyük yangın, daha önce eşi benzeri görülmemiş Ankara kum fırtınası gibi bir anda akıllara gelen felaketler ve saymak istemediğim bir sürü üzücü olayın 2020 yılıyla birlikte geride kalmasını diliyorum.

Tüm bu üzücü olayların üstesinden her zaman olduğu gibi yine dayanışma kültürümüz sayesinde geldik. Türkiye’nin bir ucunda yaşanan depremi, sel felaketini biz Kırklareli’nde hissettiğimiz sürece her türlü zorluğun üstesinden ‘dayanışma’ ile geleceğimize inanıyorum.

Küreselleşmenin neticesinde tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan koronavirüspandemisinin son bulmasını ve bu pandemi döneminin emperyalist düşüncedeki ülkelerin bir an önce hümanist politikalarla dünyaya bakmasını, yeni yılın her şeyden önemlisi yitirmekte olduğumuz umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olmasını temenni ederim. Dilerim ki tüm dünyada 2021 yılı umudun yılı olur…

2021, işsizliğin azaldığı, istihdamın arttığı, şeffaflığı, kuvvetler ayrılığını, parlamenter demokrasiyi savunanların, erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların,  akla, vicdana, ahlaka sığmayan dayatmaları reddeden gençlerin, demokratik taleplerinin yükseldiği; hak, hukuk ve adalet uğruna verilen büyük mücadelemizin köklerini saldığı bir yıl olsun…

Köyleri, beldeleri, ilçeleri ve şehir merkeziyle her türlü güzelliği içerisinde barındıran Kırklareli’mizin vefakar, cefakar, vatansever insanlarının kalpleri gibi güzel bir yıla adım atmalarını gönülden dilerim. Çiftçisinden hayvancısına, işçisinden işverenine, öğrencisinden ev hanımına tüm Kırklareli’mizin hak ettiği her şeyi elde ettikleri bir yıl olması dileğiyle; Yeni yılını kutlar; Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerim."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları