loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Konya yine düştü

CHP Konya yine düştü
Tarih: 11.02.2012 - 22:19
Kategori: Siyaset

3 Mart 2011 Tarihindeki İstifaları 6 ay sakladıktan sonra istifaların ortaya çıkmasıyla düşen Konya İl Yönetimi 27 Ekim 2011 tarihinde Cumhur Koyuncu Başkanlığında yeniden atanmıştı

Yapılan açıklama:

3 Mart 2011 Tarihindeki İstifaları 6 ay sakladıktan sonra istifaların ortaya çıkmasıyla düşen Konya İl Yönetimi 27 Ekim 2011 tarihinde Cumhur Koyuncu Başkanlığında yeniden atanmıştı. Örgütlenmeden sorumlu İl Başkan yardımcısı Bahri Kılınçel, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Özcan ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış İspir'in istifaları ile Konya İl Yönetimi Tüzük gereği yeniden düşmüş oldu.

Aynı zamanda Avukat olan Barış İspir'e istifasını geri alması halinde İş Bankası Konya Avukatlığının teklif edildiği öğrendik. Özellikle güzide basınımız önümüzdeki süreçte bu konunun peşini bırakmamalıdır.. 

Daha önceki İstifalarda 6 ay saklanmış ancak muhaliflerin istifaları ele geçirip Genel Merkeze postalaması ile yönetim düşmüştü. 

Aynı yöntemi izleyerek İl Başkanı Cumhur Koyuncu'nun masasının 3. gözünde kilitli bulunan istifalara ulaştık, Genel Merkezin düşme kararı vermemesi halinde geçen sefer olduğu gibi basına gönderilecektir.

Bir haftadır istifaları Genel Merkeze yollamayan Cumhur Koyuncu'nun nasıl bir tavır takınacağını merakla bekliyoruz. 

Saygılarımızla.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları