loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kurultayı Yine Gergin Başladı

CHP Kurultayı Yine Gergin Başladı
Tarih: 27.02.2012 - 13:33
Kategori: Siyaset

Kılıçdaroğlu, kurultay yapılacak salona geldi. Bu arada delegeler dışındaki parti üyelerinin salona alınmaması nedeniyle arbede yaşanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 17. Olağanüstü Kurultayı'nın yapılacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'na saat 10.55'de geldi.

Kurultay salonuna gelmek üzere evinden ayrılan Kılıçdaroğlu, gazetecilerin soruları üzerine, ''İkinci kurultay da birinci kurultay gibi güzel geçecek'' dedi.

Parti yöneticileriyle salona giren Kılıçdaroğlu, tribünlerde delegelerin arasında kendisi için ayrılan bölümde eski genel başkanlar Hikmet Çetin ve Altan Öymen'in arasındaki yerine oturdu.

Bu arada, Kurultay'ın yapılacağı salonun girişinde, delegeler dışındaki parti üyelerinin salona alınmaması nedeniyle arbede yaşanıyor.

Salonda yavaş yavaş heyecan artarken, alınan güvenlik önlemleri de dikkat çekti. "Salonun kurultayı izlemek için başvuran 956 basın mensubunun çalışmasına izin verecek büyüklükte olmaması nedeniyle" kurultay salonuna muhabir ve foto muhabiri alınırken, kamera alınmıyor.

Dün, Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan 16. Olağanüstü Kurultayı’nda, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök’ün itirazları gündeme gelmiş ve salonda arbede yaşanmıştı.

Bugün, Ahmet Taner Kışlalı’da basının yer aldığı salonun orta kısmının etrafı güvenlik bariyerleriyle çevrildi. Dünden farklı olarak bugün, bariyerlerin yalnızca bir tarafına çıkış verildi.

Salonda, CHP’li milletvekilleri, grup başkanvekilleri ile parti yönetimi de yerleri aldı. Eski Genel Başkanlardan Altan Öymen, eski bakanlardan Hikmet Çetin ise konuklar arasında yer alıyor.

Öte yandan, salondaki delegelere hazirun cetveline imza atmaları yönünde, zaman zaman uyarı anonsları yapılıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları