loading
close
SON DAKİKALAR

CHP lideri, Başbakan Erdoğan'a yüklendi

CHP lideri, Başbakan Erdoğan'a yüklendi
Tarih: 27.05.2012 - 12:31
Kategori: Siyaset

"ABD'nin haberi var senin yok ülkeyi ABD mi yönetiyor sen mi?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin Osmaniye İl Kongresi’ne katıldı. “Başbakan Kemal” sloganlarıyla karşılandığı salonda yaptığı konuşmada hükümete yüklenen ve AK Parti hükümetinin beceriksiz olduğunu savunan Kılıçdaroğlu’nun konuşması özetle şöyle;

ULUDERE
34 vatandaşımızı savaş uçağını gönderip, bombalatıp öldürürsün. Dönersin millete dersin ki, “Ya öldüler ama benim haberim yok. Sonradan haberim oldu.” Olmaz. O zaman senin başbakanlığın bu ülkede tartışılır. Kusura bakma. Haberin yok, sınır ötesine gönderiyorsun. Amerika’nın haberi var, senin haberin yok. Kusura bakma, ülkeyi Amerika mı yönetiyor, sen mi yönetiyorsun?

TUTUKLU VEKİLLER
Eğer siz vatandaşın oy verip seçtiği, yargının da “Önünde hiçbir engel yoktur” dediği kişileri hapse atarsanız, kusura bakmayın burada demokrasi tartışılır, orada demokrasi yoktur.

BİBER GAZI
(Memur eyleminde biber gazı sıkılması) Demokrasinin adı “Biber Gazı Demokrasisi” olmaz. Memur, maaşına zam istiyor. İstemeyip de ne yapacak, mecbur istiyor. Sen değil miydin “Türkiye her yıl 8.9 büyüyor. Memura hak vereceğiz, memur toplu sözleşme yapacak, memur grev yapacak” diyen.

PINARBAŞI
(Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen canlı bombalı saldırı) Niye o otomobili durdurmadınız. Kaç kilometreden geliyor bomba yüklü araç? Karakola kadar geliyorlar. Ya haberiniz var, niye daha önce önleyemiyorsunuz? Bu soruyu şimdi biz sormayacak mıyız? Bunu sorduğumuz zaman beyefendiler rahatsız oluyorlar. Biz, bir kişinin dahi burnunun kanamasını istemeyiz. Sıfır terörle devraldılar. Şimdi bakın neredeyse her gün şehitlerimiz geliyor. Yazık günah değilmi bu ülkeye?

CHP DİLEKÇESİ
Önümüzdeki günlerde bir grup arkadaşımız TBMM Başkanı’na giderek “Terör Nasıl Sonlandırılır” onun dilekçesini verecekler. Recep Tayyip Erdoğan alsın o dilekçeyi okusun. Terörü CHP nasıl bitirecek?

Habertürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları