loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Muğla BB Başkan Adayı Ahmet Aras; 'önceliği insan değil para olan bu zihniyeti engellemek için, yasal gücümü sonuna kadar kullanacağım'

CHP Muğla BB Başkan Adayı Ahmet Aras; 'önceliği insan değil para olan bu zihniyeti engellemek için, yasal gücümü sonuna kadar kullanacağım'
Tarih: 27.01.2024 - 00:42
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras'tan ilk açıklama; Bugün Muğla’mızın 'Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı' ile gururlandıran Cumhuriyet Halk Partimize minnettarım" dedi.

Ahmet Aras Yaptığı açıklamada;

"Değerli Muğlalılar merhaba.. Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında; 4 yılı askeri lise, 4 yılı askeri yüksekokul ve 21 yılı yöneticilik olmak üzere tam 29 yıl geçiren ve bu sürenin her gününde; vatanını satmak için değil, korumak için yaşamış bir Muğlalı olarak beni, önce hayata gözlerimi açtığım Bodrum’un "Belediye Başkan Adaylığına" layık görerek onurlandıran, bugün ise Muğla’mızın "Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı" ile gururlandıran Cumhuriyet Halk Partimize minnettarım.

Bilinmesini isterim ki, Bodrum’dan Dalaman’a, Datça’dan Fethiye’ye, Kavaklıdere’den Köyceğiz’e, Marmaris’ten Menteşe’ye, Milas’tan Ortaca’ya, Seydikemer’den Ula’ya ve Yatağan’a kadar, cennet Muğla’mızın her köşesini kendi evim gibi görmek, her Muğlalıyı öz ailemden biri olarak kabul etmek, iyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olmak, haklarını korumak, vazgeçilmezim olacak.

Ayrıca, ormanlarımızı acımasızca katlederken, suyumuzu da gasp eden termik santralleri başımıza bela edenlere, kıyılarımızı ve tarım alanlarımızı betona boğmak isteyenlere, yüz yıllardır yaşadığımız toprakları adaletsiz, çifte standartlı kararlarıyla bizlere dar ederek, hayatımızı cehenneme dönüştürenlere karşı amansız bir mücadele içinde olacağım ve önceliği insan değil para olan bu zihniyeti engellemek için, yasal gücümü sonuna kadar kullanacağım.

Ülkemizin dünyaca ünlü doğal değeri olan cennet Muğla'mıza ve siz değerli Muğlalılara en üst düzeyde hizmet edebilme fırsatını borçlu olduğum Saygıdeğer Genel Başkanım Sayın Özgür Özel başta olmak üzere, PM Üyelerimize ve MYK Üyelerimize, yürekten teşekkür ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.."

Değerli Muğlalılar merhaba.. Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında; 4 yılı askeri lise, 4 yılı askeri yüksekokul ve 21 yılı yöneticilik olmak üzere tam 29 yıl geçiren ve bu sürenin her gününde; vatanını satmak için değil, korumak için yaşamış bir Muğlalı olarak beni, önce hayata… pic.twitter.com/NTgEAYUNEw

— Ahmet Aras (@ahmetarasbodrum) January 26, 2024

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Grün mesajında;

"Parti Meclisimizin aldığı karar ile CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları