loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti eğitmenleri Bursa'da buluştu

CHP Parti eğitmenleri Bursa'da buluştu
Tarih: 13.02.2022 - 15:29
Kategori: Siyaset

CHP Parti Okulu Bursa- Yalova- Balıkesir- Bilecik- Çanakkale- Kocaeli ve Sakarya'dan parti eğitmenlerinin katılımıyla Bursa'da gerçekleşti. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ile PM Üyesi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da açılış oturumuna katıldı.

CHP Parti Okulu Bursa- Yalova- Balıkesir- Bilecik- Çanakkale- Kocaeli ve Sakarya'dan parti eğitmenlerinin katılımıyla Bursa'da gerçekleşti. Eğitimde, "Siyasi Çalışma Sunumları" ve "Sosyal proje Eğitimi" konuları başta olmak üzere etkili İletişim yöntemleri ele alınıyor. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ile PM Üyesi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da açılış oturumuna katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Eğitim Sekreterliği ile Parti Okulu'nun ortak çalışması ile 12-13 Şubat tarihlerinde düzenlenen "Eğitici Eğitimi" ile siyasi kadroları yetiştirecek eğitmen kadrosuna yeni eğitmenler kazandırıldı. CHP Bursa il binasında iki gün boyunca aralıksız süren egitici egitimine, CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve Geçmiş Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti Okulu Genel Koordinatörü Tuba Canlı, Bursa-Yalova genel koordinatörü Derya Şentürk, Yalova koordinatörü Erdem Doğancı, Bursa Egitim sekreteri ve Eğitim koordinatörü Özlem Akbaş Önsoy, Bursa 2. Bölge Eğitim Koordinatörü Nimet Yıldız da katıldı.

Bursa- Yalova- Balıkesir- Bilecik- Çanakkale- Kocaeli ve Sakarya illerinden toplam 28 eğitimcinn katıldığı eğitimde "Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri", "Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim", "Sosyal Proje Yönetimi" gibi eğitimler alan katılımcılar aynı zamanda atölye çalışmaları yaparak örnek siyasi sunumlar gerçekleştirdiler.

Üye temel siyasi eğitimi, sokak örgütlenmesi ve sandık güvenliği eğitimlerinde aktif olarak katkı sunarak CHP'nin siyasi kadrolarını yetiştiren eğitmen ordusuna 28 yeni ismi daha eklenirken, atılan adımlarla iktidar yolundaki çalışmalar da hızlandırılmış oldu.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları