loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti Okulu, genç siyasetçileri 24. Yaz Kampı'nda buluşturdu

CHP Parti Okulu, genç siyasetçileri 24. Yaz Kampı'nda buluşturdu
Tarih: 30.07.2018 - 17:11
Kategori: Yaşam

CHP Parti Okulu tarafından düzenlenen 24. Gençlik Yaz Kampı, İzmir Karşıyaka'da gerçekleştirildi.

15-24 Temmuz tarihleri arasında Karşıyaka Yamanlar Kamp Merkezinde gerçekleştirilen 24. Gençlik Yaz Kampı'nın eğitimleri tamamlandı. CHP Parti Okulu tarafından Gençlik Kolları ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen eğitimler yoğun ilgi gördü.

Gençlik yaz kampının ilk etabında Gençlik Akran Temel Siyaset Eğitimi verildi. Bu eğitime Türkiye'nin 24 ilinden yaşları 18 ila 30 arasında değişen gençler katıldı. Gençlik kampında gençlere İletişim ve Seçmenle İlişkiler, CHP Tarihi, Sosyal Proje Tasarımı, Parti Tüzüğü, Sosyal Demokrasi ve Parti Programı dersleri verildi ve konular atölye çalışmalarıyla desteklendi. Gençlerin yoğun talebi üzerine programa "Etkin Sosyal Medya Kullanımı" dersi eklendi. Yapılan “Deneyim Konuşuyor” başlıklı söyleşiler kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Genel Başkan Başdanışmanı Aytuğ Atıcı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz gençlerle siyasi deneyimlerini paylaştı.

Gençlik yaz kampının ikinci etabında ise gençlere Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi verildi. Bu eğitimde Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP’nin henüz 28 yaşında olan en genç milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi Gökçe Gökçen, İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel ve Kani Beko, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Parti Okulu İzmir Koordinatörleri Abdullah Aydemir ve Cahit Kişioğlu görev aldı.

Kampta Sosyal Demokrat İdeoloji, Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı, Evrensel İnsan Hakları, Kadın Erkek Eşitliği, Basın Özgürlüğü, Dünyada İz Bırakan Devrimler, Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar ile Atatürk’ü Anlamak konuları işlendi.

Gençlerin sosyal gelişimlerinin de düşünüldüğü yaz kampında; futbol, basketbol, voleybol, yüzme etkinliklerinin yanında strateji oyunlarıyla birlikte münazara ve serbest kürsü etkinlikleri ile gençlerin unutmayacağı anılar biriktirmesi sağlandı.

CHP Parti Okulu’ndan yapılan açıklamada, yaz kamplarının 5-14 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir Kapadokya'da, 2-6 Eylül tarihlerinde ise İstanbul Büyükada’da devam edeceği bildirildi. Yaz kamplarına yurtiçi ve yurtdışından katılmak isteyenler için partiokulu.chp.org.tr web adresinden başvurulabiliyor.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları