loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti Okulu İstanbul'da

CHP Parti Okulu İstanbul'da
Tarih: 11.02.2012 - 18:26
Kategori: Özel Haberler

İstanbul’da Parti İçi Eğitim çalışmalarını yürütecek parti eğitmenlerini yetiştirmek üzere yapılan, Eğitici Eğitimi, 27 Ocak -29 Ocak 2012 tarihleri arasında yapıldı.

Toplam 75 kişiden oluşan ve üç sınıf olarak yapılan eğitime İstanbul’un üç seçim bölgesinden çağrılan partililer, yaşanan olumsuz hava koşullarına karşın, üç gün süresince eksiksiz olarak katıldılar.

Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan SARI programın açılışında bir konuşma yaptı. İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan SALICI’nın da katıldığı açılışta, SODEV Başkanı Erol Kızılelma da  yer aldı. Programın ilk gününde  “Deneyim Konuşuyor” bölümünde  Orhan Birgit, politik yaşamındaki deneyimlerini eğitime katılan üyelerle paylaştı.  

Eğitici Eğitimine, Aytuğ Atıcı, İsmail Hakkı Kurt ve Ümit Erkol usta eğitici olarak katıldı. Eğitim çalışmalarına Ankara eğitimlerinde yer almış olan üyeler, “okul sorumlusu”, “sınıf sorumlusu” ve “danışman” olarak katkı verdiler. 

Eğitici Eğitimi, Şubat ayı içinde Osmaniye ve Hatay programı ile birlikte, İstanbul’da iki dönem ve 3 ayrı seçim bölgesinde ikişer sınıf olarak sürdürülecek. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları