loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti Okulu Mersin Gençlik Kampı

CHP Parti Okulu Mersin Gençlik Kampı
Tarih: 23.07.2012 - 19:37
Kategori: Siyaset

23 Temmuz 2012 Pazartesi Mersin İli Gülnar İlçesi Büyükeceli Beldesi'nde başlayan Gençlik Kampı'nın ikinci devresinin açılışı 24.07.2012 Salı günü saat 09:00'da yapılacak...

Bugün, 23 Temmuz 2012 Pazartesi,  Mersin İli Gülnar İlçesi Büyükeceli Beldesi’nde başlayan Gençlik Kampı’nın ikinci devresinin açılışı 24.07.2012 Salı günü saat 09:00’da yapılacak.

“Akran Eğitimi” olarak sürdürülecek kamp programının açılışı CHP PM üyesi Perihan Sarı tarafından yapılacak.

Açılışa, Parti Okulu Eğitmeni CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ile, Mersin CHP İl ve İlçe Başkanları da katılacak.

Adana, Ankara, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Kayseri, Muş, Osmaniye, Uşak, Yalova illerinden gelen 52 il gençlik kolları yöneticisi ve Adana, Ankara, İstanbul, Mersin, Manisa Trabzon illerinden gelen 10 akran eğitimci, “Temel Üye Eğitimi” programı kapsamında CHP Tarihi, CHP Tüzüğü, CHP Parti Programı, İletişim ve Halkla İlişkiler, Kadın Erkek Eşitliği, Sosyal Demokrasi, İnsan Hakları ve Sosyal Proje yapılması konularında teorik ve uygulamalı dersleri işleyecekler.

Kamp süresince her akşam deneyimli bir CHP’li (PM Üyesi, Milletvekili, Belediye Başkanı) “Deneyim Konuşuyor” etkinliğinde gençlerle buluşarak deneyimlerini paylaşacaklar.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları