loading
close
SON DAKİKALAR

CHP PM Üyesi Yavuz Karan hayatını kaybetti

CHP PM Üyesi Yavuz Karan hayatını kaybetti
Tarih: 05.03.2018 - 16:11
Kategori: Yaşam

CHP'nin Trabzon eski İl başkanı olan ve CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapılan 36. Olağan Kurultayı'nda PM üyesi seçilen Yavuz Karan hayatını kaybetti.

PM üyesi seçilen Yavuz Karan'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

CHP'nin son kongresinde PM üyesi seçilen eski il başkanı Yavuz Karan, bugün öğle saatlerinde Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan ofisinde fenalaştı. Sağlık ekipleri tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Yavuz Karan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 51 yaşındaki Karan, geçtiğimiz haftalarda yine kalp krizi geçirmiş ve tedavi görmüştü. Karan'ın ani ölümü CHP camiasını üzüntüye boğdu.

Karan'ın cenazesi, 6 Mayıs Salı saat 10:30'da İskenderpaşa Cami önünde düzenlenecek törenin ardından Akçaabat'ta Kavaklı Rahman Camii'nde öğle namazından sonrası kılınacak cenaze namazı ile Akçaağbat'ta toprağa verilecek...

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak Yavuz Karan'a Allahtan Rahmet, ailesine, dostlarına ve sevelerine baş sağlığı diliyoruz...

Yavuz Karan Kimdir?

11 Şubat 1967 Trabzon Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun oldu. 1994 yılında kurduğu şirketle deniz taşımacılığı, gemi acenteliği ve gümrükleme işleriyle uğraştı. 1989-1994 yılları arası SHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanlığı, 1994-1999 yılları arası CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 2005-2006 yılları arası CHP Akçaabat ilçe başkanlığı, İl yönetim kurulu üyeliği, 2010-2014 yılları arası Trabzon İl başkanlığı yaptı. 2015 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Karan, amatör spor kulüplerinde aralıksız 14 yıl spor idareciliği görevlerinde bulundu. Karan, evli ve iki çocuk babasıydı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları