loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sarıyer’e atamalar yapıldı.

CHP Sarıyer’e atamalar yapıldı.
Tarih: 12.02.2012 - 02:00
Kategori: Siyaset

Sarıyer’i dizayn etme hevesi başka bahara mı kaldı?

5 Aralık 2011 tarihinde Sarıyer Medya’nın Flaş olarak duyurduğu “CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı görevden alındı” başlıklı haber Sarıyer’de yayın yapan Sarıyer Manşet Gazetesi tarafından önce servis edilip ardından Yılmaz Yıldız’ın müdahale etmesi ile geri çekilerek Mehmet Deniz’in görevine devam ettiği haberlerini yayınlanmasının ardından, görevden alınmanın gerçek olduğu ve Sarıyer Manşet Gazetesi’nin “görevine devam ediyor” iddiasını çürüten haberimizin ayrıntıları aşağıda.

Sarıyer Medya farkını yaşayın!

5 Aralık 2011 tarihinde Sarıyer Medya’nın Flaş olarak duyurduğu “CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı görevden alındı” başlıklı haberden hemen sonra Mehmet Deniz’e yakınlığı ile bilinen ve ikinci defa İl Yönetim Kurulu’na giren Yılmaz Yıldız, sitemizde çıkan haberi yalanlayarak Sarıyer Manşet Gazetesi aracılığı ile Mehmet Deniz’in görevine devam ettiği, ve görevden alınmanın söz konusu olmadığını belirtmişti.

Sarıyer’i dizayn etme hevesi başka bahara mı kaldı?

Mehmet Deniz ve Yılmaz Yıldız’ın kafa kafaya vererek yazdığı yönetim listesi İl tarafından siyasi tabir ile “delindi”  ve  Mehmet Deniz ile Yılmaz Yıldız’ın önerdiği isimlerin dikkate alınmadığı öğrenildi. Önceki yıllarda SHP’de siyaset yapan ve 2007 yılında CHP’ye üye olarak Milletvekili Aday Aday’ı olan Yılmaz Yıldız’ın Sarıyer’i dizayn etme hevesi ise kursağında kaldı.

Görevine devam ediyorsa bu atama nerden çıktı Sarıyer Manşet?

Gürsel Tekin’in annesinin vefat etmesi Mehmet Deniz’e yaradı. Adeta ellerini ovuşturan ve görevden alınmanın karara bağlanması aşamasında çıkan cenaze olayını fırsat bilen Yılmaz Yıldız’ın kararı değiştirmek için bir çok kişiye dil döktüğü biliniyor. Sarıyer’de yayın yapan Sarıyer Manşet Gazetesi görevden alınma haberini geri çekerek Mehmet Deniz’in görevine devam ettiğini iddia etmişti.

Sarıyer Medya edindiği bilginin kaynağına güvenerek haberi geri çekmedi ve bugün (26 Aralık) toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu 5 Aralık tarihinden beri boş olan Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu’nu Mehmet Deniz başkanlığında tekrar atadı.

Peki ya listede kimler var?

CHP MYK tarafından onaylanan listede kimler var kimler yok. Önce ki atanan yönetim kurulu listesinde bulunan 5 isim ise yerini korudu.

1) Mehmet Deniz

2) Fadik Eker

3) Orhan Çoban

4) Şinasi Bay

5) Gürsun Özer

6) Rıfat Elmas

7) Hikmet Erdüz

8) Hikmet Kalkan

9) Çetin Aktaş

10) Kazım Durmuş

11) Birol Beşikçi

12) Yeter Büyükdurmuş

13) Mehmet Yıldız

14) Ercan Oğuz

15) Tezcan Çayoğlu

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları