loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Şişli adayı Keskin, Teşvikiye Mahallesi’nde esnaf ve halkla buluştu

CHP Şişli adayı Keskin, Teşvikiye Mahallesi’nde esnaf ve halkla buluştu
Tarih: 08.03.2019 - 12:02
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Teşvikiye Mahallesi’nde esnaf ve halkla buluştu. Keskin’e CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri Yüksel Mansur Kılınç ve Zeynel Emre eşlik etti.

CHP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, seçim çalışmalarına Teşvikiye Mahallesi’nde yaptığı esnaf gezisiyle devam etti. Keskin, burada, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Milletvekilleri Yüksel Mansur Kılınç ve Zeynel Emre ile beraber Teşvikiye Mahallesi’ndeki CHP Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını da gerçekleştirdi. 

Keskin, burada yaptığı konuşmada “Bugün burayı gezerken trafikten, kaldırımların halinden utandım. Teşvikiye sadece yılbaşında ışıkların açılıp sonra da kapatıldığı bir anlayışa layık değildir. Oluşturacağımız mahalle meclisleriyle buradaki sorunları buradakilerle çözeceğiz. Ben utanma duygusu olan biriyim. Yanlış bir iş yaparsam aranıza çıkıp yüzünüze bakamam. Öncelikle kadınların, çocukların, evcil ve sokak hayvanlarının sorunlarına eğileceğiz” dedi.

Ardından Teşvikiye Mıstık Parkı’na geçen CHP’liler burada küçük çapta bir miting düzenledi. İlk olarak söz alan Özgür Özel, DSP’nin artık Karaoğlan'ın DSP'si olmadığını söyleyerek “Seçimden önce AKP ile ittifak yapabiliriz diyen bir DSP vardı. 4 kere saraydan randevu istediler ama görüşemediler. Karaoğlan'ın ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatıyorlar” dedi.

Sonrasında söz alan Keskin de 31 Mart’ta en yüksek oyu alacaklarını söyleyerek, “1 Nisan’da sokağa çıkacağım ve bir Şişlili olarak sorunları çözmeye başlayacağım. Şişli'nin trafiğini, yeşil alan ve otopark sorununu sizden aldığımız güçle öncelikli olarak çözeceğiz. 20 yılı aşkın süredir süregelen soygun düzenini bitirip Şişli'nin kaynaklarını Şişli’ye aktaracağız” dedi.

Teşvikiye Mahallesi’nde halkın yoğun ilgi gösterdiği Keskin, herkesin sorunlarını tek tek dinledi, not aldı. Gezisi sırasında çok sayıda Şişlili Keskin’e sevgi gösterisinde bulundu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları