loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Şişli adayı Muammer Keskin: Şişli'nin kaynaklarını çarçur edenlerden hesap soracağım

CHP Şişli adayı Muammer Keskin: Şişli'nin kaynaklarını çarçur edenlerden hesap soracağım
Tarih: 06.03.2019 - 17:21
Kategori: Yerel

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, "Şişli'nin kaynaklarını çarçur edenlerden hesap soracağım. Görev süremiz dolduğunda Şişli'deki değişimi göreceksiniz. Şişli'nin mülkleri sizlerindir. Hepsini geri alacağım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, seçim çalışmaları kapsamında 19 Mayıs Mahallesindeki esnaf ve halkla buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal'ın da katıldığı gezide esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen Keskin, Şişli halkına seçimlerden sonra sürekli alanda olacağını, her zaman halkın sesine kulak vereceğini söyledi. Gezi sırasında esnafın çoğunlukla ekonomik kriz yüzünden mağduriyetlerini dile getirmesi dikkat çekti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından CHP’nin 19 Mayıs Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Muammer Keskin'e CHP PM Üyesi Burhan Şenatalar, CHP Şişli Belediye Meclis Üyesi adayı sanatçı Levent Üzümcü, CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik, parti kadın ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.

Açılışta konuşan Orhan Sarıbal, “Bu topraklarda, Şişli'de kardeşçe yaşayan insanlarla yeni bir Şişli, İstanbul ve Türkiye yaratmak mümkündür. Türkiye’de bir beka sorunu varsa bu 110 liraya bir çuval un alan fırıncının, pazarda çantasını dolduramayan halkın beka sorunudur. Demokrasi, özgürlük ve kardeşliğin beka sorunudur. Bunları da Mart’ın sonunda çözeceğiz" dedi.

Burhan Şenatalar da yaptığı konuşmada Muammer Keskin’i 40 yıldır tanıdığını, son derece dürüst, her konuda güvenilir bir insan olduğunu söyleyerek Keskin’in rant düzenine izin vermeyeceğini belirtti.

Levent Üzümcü de Şişli'nin eskiden bir kültür sanat merkezi olduğunu ancak son yıllarda gece nüfusunun azlığından dolayı etkinliklerin Beyoğlu ve Kadıköy’e kaydığını belirterek Şişli’nin kendisine yakışır bir kültür merkezine kavuşmasını istediğini söyledi.

Muammer Keskin de Üzümcü'nün sözleri üzerine Şişli’yi kültür başkenti yapacağının sözünü verdi. Seçimlerde birinci parti olacaklarını hatta sonradan gelen 2 partiden çok oy alacaklarına inandığını belirten Keskin, “Şişli'nin kaynaklarını çarçur edenlerden hesap soracağım. Görev süremiz dolduğunda Şişli'deki değişimi göreceksiniz. Şişli'nin mülkleri sizlerindir. Hepsini geri alacağım. Tüm amatör ve profesyonel spor kulüpleriyle çalışma yapıyoruz. Kadınları ve gençleri sporla buluşturacağız” dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları