loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Öztrak: 17-25 Aralık'la ilgili gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak

CHP Sözcüsü Öztrak: 17-25 Aralık'la ilgili gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak
Tarih: 03.09.2021 - 15:13
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu.

Öztrak'ın açıklamaları şöyle:
"Yazı geride bırakıyoruz, tyaşasaığımız felaketler bu yıl yazımızı kışa çevirdi. Çok can kaybettik, büyüm maddi kayıplarımız oldu. Erdoğan hükümeti gördük ki hiçbir önlem almamış. Saray itibarı için israftan kaçınmaz, 13 uçak alırken, ülkenin ormanları için bırakın uçak almayı elde olanları da çürümeye terketmiş.

Bu hafta Tarım ve Orman Bakanı çıktı 5 yangın söndürme uçağı alacağız, dedi. 

Bu metal yorgunu hükümet ülkeyi yönetemiyor. Ülkenin Erdoğan'a güveni kalmadı, anketler de bunu işaret ediyor.

Koltuğu korumak için seçim barajıyla oynuyorlar. Küçük ortak seçim barajı için 'yüzde 7 olarak tescillendi' dedi. Sizler ne zamandan beri Meclisin yerine geçtiniz. Ucube şahsım vesayet rejimi bunların gözünü döndürmüş. Milletimiz yaptıklarını görüyor, barajı kaça indirirlerse indirsinler  bu kibir ortaklığına sandıkta cevabı vermeye hazırlanıyor. Alayını siyasetin hurdalığına gönderecek. 

İşin doğrusu sıfır barajdır. Bunları sıfır baraj da kurtarmaz. 

Zor kapıdan girince, şeriat bacadan çıkarmış. Bu sözün haklılığını yaşayarak tecrübe ediyoruz. Adaletin olmadığı devlet temelsiz bina gibidir. Temelsiz bina da er geç yıkılır. Adalet mülkün temelidir. Mülkün temeline dinamit koyanlar güveni dibe vurdurdular. 

Erdoğan'ın vesayet gölgesinin düştüğü binalar adalete susamış yürekleri ferahlatamaz. Sarayın kibirlisi habire adalet terazisiyle oynuyor.

FETÖ'den hükümlü savcıların açtığı, delillerin bir ksımının sahte olduğu ortaya çıkan davalarda yine FETÖ'cü hakimlerin verdiği kararlar hayata geçirildi, 80 yaşını geçmiş emekli komutanlar hapse atıldı. FETÖ'nün ruhunun hala dava dosyalarında gezindiği ortaya çıtkı.

Erdoğan 'yargı kararını verdi, benim kapıma gelen olmadı' dedi. Yandaş kalemler af çağrılarına başladı. Anlaşılan Erdoğan hapse attığı generaller üzerinden imaj parlatmaya çalışıyor. 

Erdoğan bilsin, bu insanların talebi af değil, yeniden yargılama istiyorlar. 

2 köpek havlayarak bir polis memurunu korkutmuş, polis şikayetçi olmuş. Cumhuriyet savcısı Vahap Seçer hakkında soruşturma başlatmış. İçişleri Bakanlığı başkanımızın ifadesini almak üzere müfettiş görevlendirmiş. Güler misiniz, ağlar mısınız?

Yolsuzluklar arşa çıkmış, rüşvetler, mala çökmeler, talan almış yürümüş, eski bakan itirafçı olmuş savcılardan tık yok. Ama iki köpek, polisi kovalayınca savcılar soruşturma açıyor. Savcılarımızın bu görev aşkını Erdoğan Bayraktar'ın itiraflarıyla ilgil de görmek istiyoruz. Dosyamda ne varsa doğrudur, dedi. Göörevini kötüye kullandığını itiraf etti.

İşin ucu nereye giderse gitsin peşini bırakmayacak savcılara ve yargıya ihtyiaç var.

Ömer Çelik'in Erdoğan Bayraktar'la ilgil soru sormak isteyen muhabirleri basın toplantısına almadığını öğrendik. Bu basın ve haber alma hürriyetinin açık ihlalidir. Sorulardan kaçarak gerçeklerden kaçamazsınız. Meydaya sansür uygulayarak, gazeteciler toplantıya almayarak, tutuklayarak gerçekleri yok edemezsiniz. 17-25 Aralık'la ilgili gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak. Bugün kaçabilirsiniz ama sonunda bu olacak. Kimsenin şüphesi olmasın.

Pandemiye bağlı olarak tüm ülkeler sıkıntı yaşadı. Pandeminin ekonomiyi durdurduğu geçen yılın 2. 3 yaına göre tüm dünyada olağanüstü büyümeler kaydediliyor. Türkiye yüzde 21,7 büyümüş. AK Parti genel başkanı en yüksek 2. büyümeyi gerçekleştirdik, dedi. 2. büyümeyi gerçekleştiremediniz. Hem dünyadaki hem Türkiye'deki büyüme rakamlarının sürdürülebilirliği tartışma konusudur. 

-(Tanju Özcan'ın tepki çeken açıklamaları) Sayın Özcan'ın ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de özür dilemiştir. Durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK'da değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları