loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Öztrak: Erdoğan Şahsım Hükümetinin işbaşı yaptığı günden bugüne görülmemiş rezaletleri gördük

CHP Sözcüsü Öztrak: Erdoğan Şahsım Hükümetinin işbaşı yaptığı günden bugüne görülmemiş rezaletleri gördük
Tarih: 10.07.2021 - 10:19
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte mutfakların yangın yerine döndüğünü ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilerek yeni hükümetin iş başı yaptığı 10 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Öztrak, "Erdoğan Şahsım Hükümeti, zam oldu, zulüm, İşsizlik oldu, yoksulluk oldu. Milleti perişan etti. Ama bu topraklar, "Mazlumun ahı, indirir Şahı" inancına sahiptir. Kaçtıkları sandık milletin önüne gelecek, milletimiz o gün zulüm ile abad olanların dersini bihakkın verecek" dedi.

Öztrak'ın açıklamaları şöyle:
"10 Temmuz 2018'de Erdoğan Şahsım Hükümeti, işbaşı yaptı.
Damat o gün ekonominin başına getirildi. 3 yıl önce: $ kuru 4,54 TL idi. Şimdi 8,70 TL, € kuru 5,34 TL idi. Şimdi 10,29 TL, TCMB'nin buharlaşan 128 milyar $'ı ise cabası. 128 milyar dolar nerede? Hala cevabı yok.

Erdoğan Şahsım Hükümetinin işbaşı yaptığı günden, bugüne; Köprü geçiş ücreti % 309, Otomobil % 236, bulaşık makinesi % 192, TV % 172, bilgisayar % 164 zam gördü. Gençlerin yuva kurması çok zorlaştı. Orta direk tamamen çöktü. 

Erdoğan Şahsım Hükümetinin işbaşı yapmasıyla beraber mutfaklar da yangın yerine döndü. Son üç yılda kiraz % 125, kayısı % 120, ayçiçek yağı % 118, margarin % 117, şeftali % 112, mercimek % 104 zam gördü. Sofraların bereketi kaçtı. 

Bu 3 yılda görülmemiş rezaletleri gördük. Suç olmasına rağmen, bakanlığına dezenfektan satan Bakan gördük. Erdoğan, soruşturma açılması için, kılını kıpırdatmadı. Aksine bu Bakana teşekkür etti. Mafyadan 10 bin $ rüşvet alan AK Partili siyasetçi hakkında da hiçbir şey yapmadı.

Erdoğan Şahsım Hükümeti, zam oldu, zulüm, işsizlik oldu, yoksulluk oldu. Milleti perişan etti. Ama bu topraklar, "Mazlumun ahı, indirir Şahı" inancına sahiptir. Kaçtıkları sandık milletin önüne gelecek, milletimiz o gün, zulüm ile abad olanların dersini bihakkın verecek."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları