loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Öztrak'tan AKP'li Kurtulmuş'a 'Rıza Sarraf'lı yanıt

CHP Sözcüsü Öztrak'tan AKP'li Kurtulmuş'a 'Rıza Sarraf'lı yanıt
Tarih: 12.12.2021 - 12:54
Kategori: Siyaset

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'li Numan Kurtulmuş'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "TÜİK'e güvenmeyeceksin de filanca masada oturup içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?" sözlerine yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na,  "TÜİK'e güvenmeyeceksin de filanca masada oturup içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?" diye seslenen AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'ın sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Numan Kurtulmuş'un Halkbank'ın ABD'nin İran'a yönelik ekonomik yaptırımlarını ihlal etmekle suçlandığı davada önce sanık olarak yargılanan daha sonra “tanık koruma programına” alınarak itirafçı olan Reza Zarrab'a ödül verirken çekilmiş fotoğrafını paylaşan  Öztrak, "Asıl ahlaksızlık; bu ülkede rüşvet dağıtan, Sonra'da ABD'ye kaçıp itirafçı olan, 30 yaşındaki bir dolandırıcıyı taltif etmektir" ifadesini kullandı.

AK Partili bakanlara rüşvet vermekle suçlanan Reza Zarrab, AK Pantili yetkililer tarafından 'Türkiye'nin cari açığını kapatan hayırsever iş insanı olarak" savunulmuştu.

Asıl ahlaksızlık;
Bu ülkede rüşvet dağıtan,
Sonra'da ABD'ye kaçıp itirafçı olan,
30 yaşındaki bir dolandırıcıyı taltif etmektir. pic.twitter.com/TzWwfCQtSO

— Faik Öztrak (@faikoztrak) December 12, 2021

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları