loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Öztrak'tan Bahçeli'ye yanıt: Koltuğunu kaptırmamak için Türkiye’yi uçurumdan yuvarlayanların CHP'ye verebilecekleri vatanperverlik dersi yoktur

CHP Sözcüsü Öztrak'tan Bahçeli'ye yanıt: Koltuğunu kaptırmamak için Türkiye’yi uçurumdan yuvarlayanların CHP'ye verebilecekleri vatanperverlik dersi yoktur
Tarih: 22.09.2021 - 09:23
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada "Kürt sorununun çözümüne ilişkin olarak "İmralı meşru bir organ değil. Meşru organ kimdir? HDP’yi meşru organ olarak görebiliriz. Eğer bu sorun çözülecekse meşru bir organla çözebiliriz" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış, "HDP’yi meşru organ görmek demek, PKK’yı muhatap almak demektir. CHP yönetimi siyasi ikbal ve istikbalinin çürük şifrelerini Kandil mağaralarının pespaye karanlığında bulmak üzere harekete geçmiştir. Kılıçdaroğlu’nun aracılar vasıtasıyla PKK’yla temas kurup kurmadığını, geçtiğimiz ayın son günlerinde Irak’ın kuzeyine giden CHP heyetinin PKK’lılarla görüşüp görüşmediğini yalana ve saptırmaya tevessül etmeden açıklığa kavuşturması ertelenemez zorunluluktur. Kılıçdaroğlu’nun iradesi rehin alınmış, vicdanı haczedilmiştir. CHP yönetimi, Türkiye üzerinde hesapları olan zalimlerin gözüne girmek, dikkatlerini çekmek, onların hain desteklerini alabilmek için İblisle bile ortaklığa hazır bir kıvama gelmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından Bahçeli'ye yanıt verdi.

Öztrak, "Milletimiz, Bahçeli’nin kendi koltuğunu korumak için 'Öcalan, HDP ’nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır.' diyerek terörist başının sözcülüğüne soyunduğunu, terörist başına alkış tuttuğunu unutmadı" dedi.

Öztrak'ın açıklaması şöyle:
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Ülkenin yazgısında tek yetki ve güç sahibi olan Büyük Millet Meclisi, bu ülkenin düzeni için, iç ve dış güvenliğini sağlamak ve korumak için en büyük güvencedir' diyor. Ve cümlesinin devamında 'Büyük milli sorunlar şimdiye kadar ancak Büyük Millet Meclisi'nde çözümlendi. Gelecekte de yalnız oradan kesin önlemler sağlanabilecektir' diyerek, TBMM'ye olan güvenini açıkça gösteriyor. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1 Kasım 1930 tarihinde yaptığı bu konuşma CHP'nin siyasetine yön veren temel anlayışı özetler. TBMM tüm meselelerin görüşülüp, tartışılacağı yegâne adrestir.

Milletimiz, Bahçeli’nin kendi koltuğunu korumak için 'Öcalan, HDP ’nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır.' diyerek terörist başının sözcülüğüne soyunduğunu, terörist başına alkış tuttuğunu unutmadı. Bahçeli'nin bugünkü adap, edepten yoksun hezeyanı, meşum ellerin denetimine girerek kökünden ve kimliğinden tehlikeli biçimde kopuşunu saklayamaz. Partisinde koltuğunu kaptırmamak için, göz göre göre Türkiye’yi uçurumdan yuvarlayanların, genlerinde Kuvayı Milliye ve Müdafaai Hukuk olan Cumhuriyet Halk Partisine verebilecekleri bir vatanperverlik dersi yoktur."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları