loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Öztrak'tan Erdoğan'a tepki: Şahsını görüşmek üzere toplantıya çağırıyor

CHP Sözcüsü Öztrak'tan Erdoğan'a tepki: Şahsını görüşmek üzere toplantıya çağırıyor
Tarih: 19.08.2021 - 16:40
Kategori: Siyaset

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendini Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu'na atamasını ve "Varlık Fonu Başkanımı davet ettim" demesini eleştirdi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam ortak canlı yayınında Birleşik Arap Emirlikleri Ulusal Güvenlik Danışmanı ile yaptığı görüşmeyi anlatırken "Gerek Varlık Fonu Başkanımı davet ettiğim gibi Yatırım Destek Fonu Başkanımı da davet etmiştim" ifadesini eleştirdi.

Faik Öztrak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Memlekette yangın oldu. Sel oldu. Onlarca yurttaşımızın canı kayboldu. İki haftadır Kabine bile toplanmadı. Çünkü bu ucube sistemde her karar iki dudağa bakıyor. O dudakların sahibi de şahsını Yönetim Kurulu Başkanlığına atayıp, Şahsını görüşmek üzere toplantıya çağırıyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan "BAE'nin Türkiye'ye yönelik yatırımlar noktasında ciddi bir görüşme yaptık. Bu görüşmede de hangi alanlarda ne gibi yatırımlar yapılabilir, bunları görüştük. Gerek Varlık Fonu Başkanımı davet ettiğim gibi Yatırım Destek Fonu Başkanımı da davet etmiştim" demişti. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları