loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Becan: Bu ilçede yatağa aç giren kimse kalmayacak

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Becan: Bu ilçede yatağa aç giren kimse kalmayacak
Tarih: 02.02.2019 - 17:26
Kategori: Yerel

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan, "Uzunköprü halkına söz veriyorum. Bu ilçede yatağa aç giren kimse kalmayacak. Bende sizin kızınızsam, kardeşinizsem bu benim boynumun borcu olsun. Bunu yapacak gücümüz var. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan, halkın arasında saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Adaylığının erken açıklanmasını avantaja çeviren Becan, YSK’nın seçim propaganda resmi süresinin henüz başlamamasına rağmen vatandaşların yoğun ilgi ve davetlerini geri çevirmeyerek ev ev geziyor.

Özlem Becan, son olarak Mescit mahallesinde bulunan vatandaşların davetleri üzerine ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Becan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bu akşam Mescit mahalle kadınlarımızın daveti üzerine Uzunköprü’ye dair umutlarımızı paylaştık. Ocakta tüten çayın demini sohbetimize, sıcaklığını yüreklerimizde hissettiren birbirinden kıymetli mahalleli kadınlarımıza sonsuz teşekkürler. Kadınlarımızın gözlerindeki umut ışığa sebep olduğumuzu bilmek bizleri onurlandırıyor. Herkese tek tekrar sonsuz teşekkürler. Yolunu değiştirip bize selam veren emekçi kadınlarımız, gecenin ayazına aydırmadan camda bekleyen ağabeylerim, ‘abla sen başkan olacaksın’ diyen temiz yürekli çocuklara sözüm olsun, mahallenizin kızı yüzünüzü kara çıkarmayacak” dedi.

Becan aynı gün mahallede bulunan kahvelerdeki vatandaşlarla da bir araya geldi. Burada halkın taleplerini de dinleyen Özlem Becan, “Baba olmak, ağabey olmak zordur. Ailenin direği olmak, yemeden yedirmek, giymeden giydirmek, ezilmek ama ezdirmemek. Uzunköprü’nün babaları, dedeleri, ağabeyleri, amcaları ile birlikteydik. Gündem kaynamayan tencere, gündem gün geçtikçe artan işsizlik, gündem gelecekte nasıl bir Uzunköprü olsun idi. Uzunköprü halkına söz veriyorum. Bu ilçede yatağa aç giren kimse kalmayacak. Bende sizin kızınızsam, kardeşinizsem bu benim boynumun borcu olsun. Bunu yapacak gücümüz var. Biz birlikte güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde çocukların da yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan, çocukların enerjisinin kendisine güç verdiği ve bu gücü Uzunköprü’nün geleceğini şekillendirmek için kullanacaklarını kaydederek, “Çocuklarımızın gözlerinde,  masumiyeti kokladım, umudu gördüm, içten gülümsemelerini hissettim. Hepsi birbirinden değerli. Onlar bizim, Uzunköprü’müzün geleceği. Bir anne olarak kendi çocuklarım için ne istiyorsam bu ilçede yaşayan her bir çocuk için de aynısını istiyorum. Uzunköprü’yü çocuklarımızın masumiyetlerini, güleryüzlerini ve bitmeyen enerjilerini örnek alarak yöneteceğiz. Bu ilçede yaşayan her bir çocuğa ve gence hayallerindeki Uzunköprü’yü inşa edeceğime söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları