loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Becan: Uzunköprü'yü ortak akılla birlikte yöneteceğiz

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Becan: Uzunköprü'yü ortak akılla birlikte yöneteceğiz
Tarih: 31.01.2019 - 13:24
Kategori: Yerel

Seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya gelen CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan, "Uzunköprü'yü ortak akılla birlikte yöneteceğiz" dedi.

CHP’nin Uzunköprü Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Özlem Becan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen toplantıya Becan’ın yanı sıra, İlçe Başkanı Muammer Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri Enver Erkan ve Arda Yüce ile basın mensupları katıldı.

İlçede seçilmiş 52 köy ve 16 mahalle muhtarının tamamının katıldığı toplantıda konuşan Becan, Ulu Öder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Muhtarlar demokrasimizin temel taşıdır’ sözünü anımsatarak, şunları söyledi:

“Öncelikle bugün burada bizlerle birlikte olduğuz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler köyünüzün, mahallenizin en güvenilir insanları, halkın her soru çözebileceği düşündükleri kişilerisiniz. Vatandaşımızın bir sorunu olduğunda önce muhtarın kapısını çalar. Bizler mahallenizde yaşayan vatandaşın sorunlarını asla sizler kadar iyi bilemeyiz, bildiğimizi iddia edemeyiz. Çünkü vatandaş ilk önce size gelir. Fatma Teyze, Ahmet Amca ilk önce belediye başkanının değil muhtarın kapısını çalar. Ancak sizlerle iletişimimiz iyi olduğu vakit, bu iletişim sayesinde; birlikte vatandaşımıza en kısa sürede ve en iyi şekilde çözüm üretebiliriz. Amacımız Uzunköprü'yü ortak akılla birlikte yönetmektir. Benim ve arkadaşlarımın inandığı yönetim anlayışı budur. Benim belediye başkanlığımda; görüş, ideoloji ve parti ayırımı yapmadan;  Uzunköprü’nün her köşesine hizmet götüreceğiz. Sizler nasıl ki mahallenizde, köyünüzde bu ayırımı yapmıyorsanız. Bizlerin de, hizmet kriteri asla siyasi görüş farklılıkları olmayacak. Bugüne olduğu gibi, her zaman birlikte olacağız, birlikte mücadele edeceğiz.”

Özlem Becan, açıklaması devamında ise, “Gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılan ve desteklerini hissettiren başta Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hayati Balkan'a ve çok kıymetli köy ve mahalle muhtarlarımıza gönülden teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalışan ilk önce muhtarlarımızdır. Mahallelisinin, köylüsünün sorununu en iyi onlar bilir. Bugün muhtarlarımızın varlıkları ile onurlandırdıkları bu salonda nasıl omuz omuza isek, belediye başkanlığı dönemimizde de yine her zaman omuz omuza mücadele edeceğiz. Bu iletişim sayesinde; birlikte vatandaşımıza en kısa sürede ve en iyi şekilde çözüm üreteceğiz. Uzunköprü'yü ortak akılla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Toplantının sonunda konuk muhtarlar, CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan’a başarılar dilediler.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları