loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’de Nevroz ve Şiir Günü

CHP’de Nevroz ve Şiir Günü
Tarih: 19.03.2012 - 12:04
Kategori: Kültür & Sanat

İl Başkanlığı Kültür Sanat Komisyonundan Av. Didem Turan tüm partilileri ve sanatsever Kocaeli halkını etkinliğe davet ediyor...

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Didem Turan’ın başkanlığında çalışmalarını sürdüren ve Vacit Çelik, Suat Özdemir, Sevil çağlar, İbrahim Ethem Babür, Seval Çizmeci, Fethi Çaçan, Yasemin Sayar Demirel, Özgün İnaltay, Yasemin Ülsoy, Selda Hatun Tan ve Anıl Yazar’dan oluşan İl Kültür Sanat Komisyonu 21 Mart Çarşamba akşamı Saat: 18.00’de CHP İl Başkanlığı toplantı salonunda direniş ve başkaldırı ile gelen Nevroz Bayramını, 39 yıl önce aramızdan ayrılan Halk Ozanı Aşık Veysel’i ve Dünya Şiir Gününü kutlayacak.

Vacit Çelik, Suat Özdemir, Ruhan Odabaş, Candan Eryılmaz, Mustafa Küpçü, Av. Aysun Kılıç, Ferhan Okay, KYÖD Şiir İşliği öğrencileri ve Özgün İnaltay Dünya Şiir Günü nedeniyle sevda, özlem, gurbeti dayanışma ve mücadele şiirlerini seslendirirken komisyon üyeleri Fethi Çaçan ile Seval Çizmeci’de Aşık Veysel türküleri söyleyecek.  21 Mart Çarşamba günü saat 18.00 de başlayacak etkinlikte şiir okumak isteyen katılımcılar seslendirmek istedikleri şiirleriyle geldiklerinde şiirlerini şiir sevenlerle paylaşabilecekler. İl Başkanlığı Kültür Sanat Komisyonundan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Didem Turan tüm partilileri ve sanatsever Kocaeli halkını etkinliğe davet ediyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları