loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'de yasa dışı Kontenjan Genelge için hukuk mücadelesi başlıyor

CHP'de yasa dışı Kontenjan Genelge için hukuk mücadelesi başlıyor
Tarih: 05.01.2015 - 13:57
Kategori: Siyaset

CHP'li eski gençlik kolları başkanı ve PM üyesi Levent Eyipişiren; 'CHP'de yasa dışı Kontenjan Genelge için hukuk mücadelesi başlıyoruz' dedi...

CHP'li eski gençlik kolları başkanı ve PM üyesi Levent Eyipişiren; 'CHP'de yasa dışı Kontenjan Genelge için hukuk mücadelesi başlıyoruz' dedi...

CHP'li Levent Eyipişiren konu hakkında bir basın açıklaması yaptı;

PARTİ KAMUOYUNA AÇIKLAMADIR:

Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri, Cumhuriyet Halk partisine gönül veren partililerimizin ve seçmenimizin içi rahat olsun; 23 Aralık 2014 günkü Parti Meclisi toplantısında değiştirilen Milletvekilli Aday Belirleme Yönetmeliği’ndeki açık hukuksuzluk ve yasaya aykırılık nedeniyle yönetmeliğin bu haliyle belirlenecek aday listelerinin reddi ile PARTİMİZİN KISMEN VEYA TAMAMEN SEÇİME GİREMEME İHTİMALİNE KARŞI HUKUKİ MÜCADELEMİZİ BAŞLATIYORUZ.

CHP üyeleri şunu bilsin ki, yıllarını ve gönlünü bu partiye adamış, partimizin şanlı geçmişi ve güçlü geleneğinde CHP'de Gençlik Kollarının her görevini yapmış kardeşleriniz, o sandıklar hakim denetiminde kurulup önseçim yapılana ve adaylarda doğru sıradan belirlenene kadar hem hukuki hem siyasal mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Kişisel hiçbir beklentimiz yoktur ve hiç kimseden çekinmiyoruz.

Parti yönetimimize yardımcı olacak, yanlışa sürükleyen hataları ortadan kaldıracak ve Parti Meclisi’nde birçok PM Üyesi ve Milletvekilimiz tarafından dile getirilen endişeleri giderecek hukuki adımları bu hafta atıyoruz.

Yönetmeliğin ilgili maddesinin tedbiren durdurulması için davamızı 7 Ocak Çarşamba günü 11:00'de Ankara Adliyesinde açacağız. 

Sonraki siyasal süreci de yine Gençlik Kollarında yetişmiş kuşağımız partilileri ve Türkiye’nin dört bir yanından cesaretimiz ve partimizi sahiplenmemize destek veren partililerimiz ile birlikte değerlendirilecek, çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Parti içi hak, hukuk, liyakat merkezli rekabete açık adil bir yarış ve partimizi iktidar yapma mücadelesinin arkasında kimse meşhurlar, klikler, hizipler, müzmin muhalifler aramasın! BU MÜCADELEYI BAŞLATANLAR SADECE VE SADECE PARTIYE YILLARINI VERMIŞ, EMEKTAR, VİZYONU OLAN, HER BİRİ KENDİ ALANINDA YETKİN, SAYGIN CHP'NİN SADE EVLATLARIDIR.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN EVLATLARI, YUVASINA SAHİP ÇIKIYOR.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli





ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları