loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den Diyarbakır raporu

CHP'den Diyarbakır raporu
Tarih: 11.02.2012 - 23:07
Kategori: Siyaset

CHP, Diyarbakır raporu hazırlamak için kolları sıvadı.

ANKA’ya konuşan CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, 26 Eylül Pazartesi günü Diyarbakır’a gideceğini söyledi. Diyarbakır ziyareti için belli bir program yapmadığını belirten Ören, "CHP il başkanlığını ziyaret edeceğim, ilçe başkanlarını dinleyeceğim, insanlarla konuşacağım, esnafı dinleyeceğim" dedi.

-ÇAT KAPI KALACAK-

Diyarbakır’da kaldığı sürece bir arkadaşının evinde ya da çat kapı bir evde kalabileceğine işaret eden Ören, "Çat kapı bir ailenin yanında da kalabilirim" dedi.

Ören, Diyarbakır’da yapacağı çalışmanın sonucunda hazırlayacağı raporu da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verecek.


-DİYARBAKIR RAPORU-

Diyarbakır raporunda, vatandaşların istekleri, sorunlar ve öneriler olacak. Vatandaşların görüşlerini dile getirecek olan Ören, CHP’nin Diyarbakır’daki durumuna da dikkat çekecek.

"Doğru bilgiyi aktaracağım" diyen Ören, "Halkla sıcak temas kuracağım. Kuyumcu ne söylüyor, gömlek satan ne söylüyor, talebi ne, kenar mahalledeki bakkalın düşüncesi ne?" dedi.

Siyasi partilerin bir masa etrafında oturabilmesi gerektiğini de belirten Ören, "CHP, AKP, MHP, BDP bir masa etrafında oturabilmeli" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları