Tarih:
19.04.2018 - 07:08
Kategori:
Gündem

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım bugün gerçekleştirilen emekli olmak için yaş bekleyen vatandaşların mağduriyet yaşadıklarına değindi.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yaş sınırına takılan yurttaşların bir defaya mahsus emekli edilmesi için konuyu Meclis gündemine taşıdı. Özkan Yalım yaş sınırına takılan yurttaşların yaşadığı soruna değinerek " Başta memleketim Uşak olmak üzere diğer illerdeki vatandaşlarımız emekli olmak için maalesef yaş sınırına takılmaktadır, prim günleri dolmuş olmasına rağmen beklemektedirler. Bu vatandaşlarımızın bir defaya mahsus olmak üzere en kısa zamanda emekli olmalarını talep ediyoruz, ekonominin ve vatandaşın durumu nedeniyle mağdur olmalarını istemiyoruz" dedi.
ÜYE YORUMLARI
Facebook Yorumları
Allah razı olsun umarım hayırlısı ile iktidar olduğunuzda parti olarak ilk icraatınız bu olur hakkı yenen EYTLere hakkını verirsiniz umarım iktidar olduktan sonra bizi görmezden gelemezsiniz.
Saygılarımla